reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Matylda mnie też coś bierze- a już myślałam że takiej czarownicy jak ja to nie ruszy. mój mąż mi sprzedał katar a raczej początek no ale zaraz zjadłam sudafet, scorbolamid herbaty z cytryną sokiem malinowym i mega porcją amolu no i dziś znów tak samo możę będzie lepiej- kurczę nie mogę zarazić małego.

witam dziś pracowity dzień.musiałam przygotować wszystko na jutrzejsze spotkanie biznesowe meżą;-).więc zakupy naczyć obrusy kwiaty ale ja lubię coś takiego robić.to tylko 20 osób ale zawsze coś trzeba załatwiać, zamawiać.No i wiem że ma nadzieję, że wszystko będzie jak najbardziej na TAK.Za chwilę śmiaga oddać Szymcia babci na chwilkę bo chcę porządek w grażu porobić.no i powystawiać kilka rzeczy na allegro.

do miłego
pa

Cześć:happy:

Ostatnio jestem trochę zabiegana i nie mam nawet czasu usiąść:sorry: Jak już coś poczytam, to za chwilę muszę iść i tak w kółko. Jutro mój O. leci do PL po odbiór prawka. Wraca w sobotę. Czekają mnie 3 dni samej z dzieciakami:szok::sorry: Mam nadzieję, że dam sobie radę i nie zwariuje;-)

Matylda dużo zdrówka dla Ciebie i Gosi:tak: Witam Cię dopiero teraz:sorry: Tak się parę dni temu zastanawiałam co tam u Ciebie, Irtasi, Mysi...

Karola i jak się udały przygotowania przed tak ważnym spotkaniem?;-)

Gosiu byliście na placu z kuleczkami w końcu?

Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

Wolfia nie byłam ...myślałam ze jutro pójdziemy a R jednak idzie do pracy i teraz sama nie wiem bo chce jak już iść na ciut dłużej a samej nie chce mi się tyle tam siedzieć od rana jak są pustki i jeszcze ganiać za Emilką :sorry:

a gdzie Rosmerta ? coś przegapiłam ze jej nie ma

reklama
Do góry