no przydalo by sie a która to rocznica juz?;-)właśnie sobie przypomniałam ,ze musze jakieś ciacho upiec
reklama
agusia9915
Matka wariatka
9:-)no przydalo by sie a która to rocznica juz?;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam i ja
a ja ciasto upiekę jutro;-)
a ja ciasto upiekę jutro;-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Matylda mnie też coś bierze- a już myślałam że takiej czarownicy jak ja to nie ruszy. mój mąż mi sprzedał katar a raczej początek no ale zaraz zjadłam sudafet, scorbolamid herbaty z cytryną sokiem malinowym i mega porcją amolu no i dziś znów tak samo możę będzie lepiej- kurczę nie mogę zarazić małego.
witam dziś pracowity dzień.musiałam przygotować wszystko na jutrzejsze spotkanie biznesowe meżą;-).więc zakupy naczyć obrusy kwiaty ale ja lubię coś takiego robić.to tylko 20 osób ale zawsze coś trzeba załatwiać, zamawiać.No i wiem że ma nadzieję, że wszystko będzie jak najbardziej na TAK.Za chwilę śmiaga oddać Szymcia babci na chwilkę bo chcę porządek w grażu porobić.no i powystawiać kilka rzeczy na allegro.
do miłego
pa
witam dziś pracowity dzień.musiałam przygotować wszystko na jutrzejsze spotkanie biznesowe meżą;-).więc zakupy naczyć obrusy kwiaty ale ja lubię coś takiego robić.to tylko 20 osób ale zawsze coś trzeba załatwiać, zamawiać.No i wiem że ma nadzieję, że wszystko będzie jak najbardziej na TAK.Za chwilę śmiaga oddać Szymcia babci na chwilkę bo chcę porządek w grażu porobić.no i powystawiać kilka rzeczy na allegro.
do miłego
pa
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Cześć
Ostatnio jestem trochę zabiegana i nie mam nawet czasu usiąść Jak już coś poczytam, to za chwilę muszę iść i tak w kółko. Jutro mój O. leci do PL po odbiór prawka. Wraca w sobotę. Czekają mnie 3 dni samej z dzieciakami Mam nadzieję, że dam sobie radę i nie zwariuje;-)
Matylda dużo zdrówka dla Ciebie i Gosi Witam Cię dopiero teraz Tak się parę dni temu zastanawiałam co tam u Ciebie, Irtasi, Mysi...
Karola i jak się udały przygotowania przed tak ważnym spotkaniem?;-)
Gosiu byliście na placu z kuleczkami w końcu?
Miłego wieczoru Dziewczyny:-)
Ostatnio jestem trochę zabiegana i nie mam nawet czasu usiąść Jak już coś poczytam, to za chwilę muszę iść i tak w kółko. Jutro mój O. leci do PL po odbiór prawka. Wraca w sobotę. Czekają mnie 3 dni samej z dzieciakami Mam nadzieję, że dam sobie radę i nie zwariuje;-)
Matylda dużo zdrówka dla Ciebie i Gosi Witam Cię dopiero teraz Tak się parę dni temu zastanawiałam co tam u Ciebie, Irtasi, Mysi...
Karola i jak się udały przygotowania przed tak ważnym spotkaniem?;-)
Gosiu byliście na placu z kuleczkami w końcu?
Miłego wieczoru Dziewczyny:-)
Wolfia nie byłam ...myślałam ze jutro pójdziemy a R jednak idzie do pracy i teraz sama nie wiem bo chce jak już iść na ciut dłużej a samej nie chce mi się tyle tam siedzieć od rana jak są pustki i jeszcze ganiać za Emilką
a gdzie Rosmerta ? coś przegapiłam ze jej nie ma
a gdzie Rosmerta ? coś przegapiłam ze jej nie ma
agusia9915
Matka wariatka
właśnie się tez zastanawiałam przed chwila:-)a gdzie Rosmerta ? coś przegapiłam ze jej nie ma
reklama
a ja myślę od wczoraj bo jej z rana nie było i myślałam ze może dziś się pojawi a jednak niewłaśnie się tez zastanawiałam przed chwila:-)
mam nadzieje że choroba jej nie rozłożyła