reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam

oj najgorzej jak dzieci chorują oby wszystko zakończyło się szczęśliwie i szefowie okazali się ludźmi i zrozumieli że dzieci też nie chcą chorować i nie robią tego specjalnie.

Tycia no proszę jaka pomocnica z Twojej córci.

ja też miałam mega fajowy weekend. w sobotę wielka wyprawa z dziadkami no i oczywiście z głównym organizatowem Szymkiem do kina na "Odlot". Było czadowo a popcornu mam dośc na dłuuuuuugo.:-)
w niedzielę zakupy w Galerii Bałtyckiej mimo mega tłumów- aż w szoku byłam a podobno jest kryzys:baffled:-mał był grzeczny no i udało się kupić buciory i nawet w czapkę i szalki.jeszcze rękawiczki i gotowy na śniegi.

jutro w moim miasteczku mega wydarzenie- nawet niektóre zakłady będą zamknięte od 13:30 mecz lokalnej drużyny z Wisłą Kraków więc pojadę na poszukiwania jeszcze jakiś przejściowych bucików dla małego.

miłego dnia kochane.
spadam teraz odkurzać i do sklepu bo skłądniki do zupy gulaszowej na 2 dni.

reklama
MATYLDA zdrowka dla MALGOSI!

GOSIA 4 na plusie malutko...a energioa na pewno w Ciebie wstapi!

tak w ogole dzien dobry jestem z kobry

Cześć dziewczyny ;-)

ale mi dziś serducho napitala raz bije jak głupie na chwile zwalnia i na nowo :sorry2: kurcze martwię się choć niby to normalne w ciąży ?
z Emilką też tak miałam i teraz nie wiem czy z nią miałam to przez tabletki czy co ...ale teraz przecież nic nie biorę wiec od czego ?:-(

Dziękujemy za życzenia zdrowia:tak:
Madzia - za nami testy z krwi przy których nie trzeba odstawiać leków, ale nie są w pełni miarodajne u małych dzieci.
Dla uwiarygodnienia wyników w grudniu idziemy na testy skórne (po odstawieniu leków).

Dziękujemy za życzenia zdrowia:tak:
Madzia - za nami testy z krwi przy których nie trzeba odstawiać leków, ale nie są w pełni miarodajne u małych dzieci.
Dla uwiarygodnienia wyników w grudniu idziemy na testy skórne (po odstawieniu leków).
a mi sie wydaje ze testy z krwi sa bardziej wiarygodne niz te skórne
moim siostrzenica testy skorne w wieku 4 lat nie wyszły a z krwi tak dopiero jak teraz miały robione niedawno skórne (maja po 9 lat) wykazały alergie

Witam,
mam dziś wolne na małą, wczoraj wrócilismy od rodziców w nocy, to taki wolny dzień jest zbawienny. Moja bratowa urodziła wczoraj berbecia - Jakub, 3400, 54 cm, to jej drugie dziecko i chyba mój chrześniak. Poród wspaniały, od wyjazdu z domu niecałe 1,5 h i już:tak:, Gosiu, tobie tego życzę:tak::-)
a ja nadrabiam zaległości we wszystkim, góra prania, sprzątanie, mycie podłóg, no niestety kiedyś trzeba to zrobić, zaraz zajrzę, co u was:zawstydzona/y:

reklama
Do góry