reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzien dobry:-)

Pogoda dzisiaj fajna....sloneczko swieci, wiaterek wieje, ale jest ok......tylko na spacerek.....
Ja dzisiaj juz od rana mam jazde zaliczona<coraz lepiej idzie;-)>
poprasowane......teraz czekam z obiadkiem na mezusia, a bedzie dopiero po 16.....buuu a ja juz glodna.....
Jula juz w lepszym stanie, nie marudzi tyle i sie teraz Aniolek bawi:-D
Dzisiaj po mimo ze wolne to na 20 do 24 w parcy....jakas smieszna noc w rytmie boogie:sorry: wyprzedaze itp......no i do pracy na 4 godzinki zmykac bede musiala....

Karola super ze wakacje sie udaly.....i ze Szymcio zniosl lot dobrze.......och jak ja tez bym chciala sie gdzies wyrwac...:sorry::-p

Gosia ale biedny ten Twoj tata.......kurcze jakby nam autko ukradli chyba bym sie dupke ugryzla.....

reklama
Witam.
Agusia wyspana ,zrelaksowana po wieczorku przy Dżemie:tak:

Jakoś smutno mi sie zrobiło,wchodzę jak co rano na wątek Zosi,żeby sie dowiedziec co u niej,jak rehabilitacja,a tam dziewczyny takim jadem sie obrzucają,jakąs zawiścią,nie wiadomo po co...
a to taka mała dygresja,eh...:cool:

Dziś śmigam na imprezkę wieczorkiem:-D:tak:

:

Jakoś smutno mi sie zrobiło,wchodzę jak co rano na wątek Zosi,żeby sie dowiedziec co u niej,jak rehabilitacja,a tam dziewczyny takim jadem sie obrzucają,jakąs zawiścią,nie wiadomo po co...
a to taka mała dygresja,eh...:cool:
mi też jakoś dziwnie sie zrobiło na serduchu jak przeczytałam ich wymiane zdań:no:
Witam weekendowo:tak:

Witam :-)

Rozalka, ja też czytałam te kłótnie na wątku Zosi, i powiem Ci, że pierwsze co mi przyszło do głowy, to OBŁUDA, modlą się, aniołki wysyłają, a jak przychodzi co do czego, to wychodzi szydło z worka :-(

Witam :-)

Rozalka, ja też czytałam te kłótnie na wątku Zosi, i powiem Ci, że pierwsze co mi przyszło do głowy, to OBŁUDA, modlą się, aniołki wysyłają, a jak przychodzi co do czego, to wychodzi szydło z worka :-(

Nawet sie komentować nie chce.
Nie zdaja sobie sprawy ilu ludzi to czyta i to Ci ,którzy wysyłali pieniądze na operacje i nie tylko(po cichu,bez oczekiwania na oklaski...).Takie sytuacje tylko moga zaszkodzić chorym dzieciom...

a ja dziś cieżko pracowałam chata sprzątnięta plac zabaw posprzątany skosiłam trawę zabawki umyłam i z mężem wynieśliśmy wszystko do wspólnego pomieszczenia gospodarczego- czekają na wiosnę- oczywiście sąsiedzi mnie widzieli ale nikt nie przyszedł pomóc tylko uśmiech i no widzę przygotowanie do zimy.
ach szkoda gadać.

naszą trawę dookoła domu też skosiłam wymiotłam liście spod schodów i wyniosłam wszystko z tarasów. jeszcze kwitnące pelargonie mi został do wywalenia ale poczekam aż całkiem opadną- szkoda mi ich.

zaraz obiadek i luzik.

Dziewczyny hop hop! Gdzie się podziewacie :confused::confused::confused:

Ja dziś postanowiłam doprowadzić chałupę do porządku przed pójściem do pracy, cały dzień sprzątam i końca nie widać :confused2: Mam dość, a już wiem, że dziś się nie wyrobię i jutro będę dalej zainwaniać :crazy:

A poza tym nerwy coś mnie biorą, chyba jednak się podświadomie denerwuję poniedziałkiem, więc zrobiam sobie drinka z żubrówki i soku jabłkowego na rozluźnienie :sorry:

reklama
Kasiad to ja zaraz sobie z Toba wypije bo ja sama siedzę w domu :rofl2::tak::-:)-):-) a coś mnie doliki łapią :cool2:

(zagotuje tylko słoiki z sokiem i do kończe karpatkę i mam wolne na dziś :cool:)

Do góry