reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mysle,ze usnie miedzy 22 a 23:tak::sorry:.
Kasiu,mam nadzieje ,ze gladko Wam pojdzie to poranne szykowanie:sorry::tak:.W koncu Oliwka sie przyzwyczai:tak::sorry:.

reklama
Witam się i ja po przerwie;-)

Jeszcze się rozpakowuje i dochodzę do ładu i składu, ale mam nadzieję, że nadrobię większość zaległości w tygodniu:tak:

Jak widzę coraz więcej z Was wraca do pracy. Moim zdaniem to naprawdę dobre wiadomości, choć pewnie wolałybyście posiedzieć ze swoimi Maluchami w domu:sorry: Ja chętnie też bym gdzieś do ludzi wyszła, ale jeszcze nie pora na mnie:-p

Odezwę się później...

Miłego wieczoru:-)

Witam się z rana :-)
Obudziłam się dziś o 5.30 :szok: Tak więc jestem uszykowana do wyjścia, śniadanie zjedzone, teraz czekam aż się Oliwka obudzi. Stwierdziłam, że jak będę chodziła do pracy, to będę musiała tak wstawać, żeby móc wyjść o 7mej z domu.

Kasiad wow,jak wcześnie.Pewnie Oli będzie trudno,bo raczej długo spała,co?O ile pamietam.
Powodzenia.

Witam tak w ogóle.Ogólnie weekend imprezowy,wiec dzis odpoczynek:-D
Kuba wczoraj zrezygnował z drzemki,wiec dzis spał do 8.30:tak:

i ja Witam;-)
głowa mi pęka:eek:
Kasiu 5 wow ale mnie Werca o 6 obudziła na mleko:sorry:
wolfa witaj
rozalka zazdroszcze tego weekendu ja miałam dług nudny weekend na uczelni choc w sobote tez udało nam sie spotkac ze znajomymi wiec tak aż źle nie było:sorry:

Właśnie odstawiłam Oliwkę do żłobka. Ale zimnica i wietrzysko na dworzu :confused2:
Rozalka, Oliwka dziś wstała później ode mnie, bo o 7.45 ją obudziłam, tak więc nie będzie aż tak bardzo zmęczona jak ja. Choć powiem szczerze, że po żłobku jest zmęczona bardziej niż zwykle, pani mi dziś mówiła, że dzieci u nich się nie nudzą, mają tak zapełniony dzień zabawami, że są potem zmęczone i przez to im też ładnie w żłobku śpią.
Właśnie piję poranną kawę z nadzieją, że mnie rozbudzi, bo już zaczynam odczuwać skutki tak wczesnej pobudki.

Witam Was Babencje:-):-)

ja na razie tylko na chwilke. Musze na nowo odnalezc sie tutaj w Ie. Normalnie czuje sie jakbym wrocila z innego swiata. I jakas rozstrojona jestem.
A podroz mialysmy bardzo dobra- szybko minela. Milenka byla bardzo grzeczna, a na lotnisku jak zobaczyla tatusia to biegiem do niego leciala nie patrzac na nikogo.

Udanego dnia wszystkim.:tak::tak:

reklama
dzien dobrekszyns!

KAROLINA fajnie ze podroz byla ok
KASIAD ale wczesnie wstajesz...

a tak w ogole milego dnai i w ogole
jaq zaraz mam wizyte u dentysty, wiec tydzien dobrzue sie zaczyna;-):crazy:

Do góry