reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wieczorkiem

Kasiu, wspaniala wiadomosc.:-)
A to ze tak pozno, to nie tylko w Bydgoszczy tak zrobili. Moja siostra kilka dni temu dowiedziala sie ze zostala przyjeta na Filologie Klasyczna i Srodziemnomorska (chyba tak to sie nazywa) we Wroclawiu. Tylko ze ona juz studiuje ochrone srodowiska na tej uczelni, wiec nie miala problemu z mieszkaniem .

Gosiu, zdrowka dla Ciebie i oby Emilke ominelo chorobsko.:happy:

Oliweczka powodzenia w pracy:tak:
Joasiek, mam nadzieje, ze to juz koniec zepsutych sprzetow:-)

A ja jakas poddenerwowana jestem. Jutro wieczorem wracam do Ie. Nie lubie latac Ryanairem, a do tego jeszcze sama z Milenka. Wkurza mnie to wsiadanie do samolotu " kto pierwszy ten lepszy". No i w ogole. Chyba zaraz piwko sobie otworze:eek:

reklama
Hejka.
Karolina trzymam kciuki za podróz.:tak:
Gosiu zdrówka dla Ciebie,maleństwa i Emilki:tak:
Kasiad wow,super,gratuluję.

Dziś sprzątanko,zakupki i na imprezkę do znajomych,suuuper,przyda mi sie odrobina szaleństwa i pogaduszek,bo ten tydzień jakichś taki nijaki był

Hej :-)
U nas szaro-buro za oknem.
Tomek pojechał z Patrykiem kupić mu buty, Oli siedzi z Pauliną w pokoju, a ja zaraz się biorę za ogarnięcie chałupy.
Po południu mam ochotę się przejechać do przyjaciółki, ale nie wiem, co mój Tomek ma w planach, jak wróci to muszę go namówić.

Witam
na chwile bo lecę na mecz
rozalka śmignęłaś mi dziś tylko przed tesco (jechałam autem;-))

edit: no i po meczu ..ale może chociaż brąz będzie dla NAS!!!

Ostatnia edycja:
Witam
na chwile bo lecę na mecz
rozalka śmignęłaś mi dziś tylko przed tesco (jechałam autem;-))

edit: no i po meczu ..ale może chociaż brąz będzie dla NAS!!!

Oj,nie widziałam.:no:Po mięsko byłam w tym mięsnym w Tesco.
Ale miałam nerwa,lało z nieba,ziąb straszny,a mąż sie spózniał,a miał mnie odebrać z Tesco,jaaaak ja zamarzłam,koszmar...:no:

Mecz...no niestety.Jednym okiem oglądałam na imorezce.:eek:

Witam :-) Ale u nas wieje :szok: Wyszłyśmy z Oliwką na spacer z psem i zmykałyśmy szybko spowrotem, bo o mało nam głów nie pourywało.
My dziś lecimy do moich rodziców na obiad na 14tą.
Miłej niedzieli życzę:tak:

witam,
a ja zaczełam dzien od kawy ;-)
pozniej zakupy, kupiłam sobie sweterek cieplutki oraz bluzeczkę :tak:
pozniej sprzatanie domu ...wiem ze nedziela jest ale wczesniej nie mialam kiedy tego zrobic :sorry:

teraz chwila relaksu ;-)

Witam sie po meczu:-);-):tak:.
Dzis miałam króciutko szkołe:-) i tez troche musiałam posprzatać:tak::sorry:.Kondzio pózno usnął i dopiero sie obudził:sorry::shocked2:.

reklama
No to ciekawe, kiedy Kondzio pójdzie spać na noc :shocked2:

My wróciliśmy od rodziców, muszę poszykować na rano ciuchy, bo musimy z domu wychodzić o 8.15, żeby do żłobka zdążyć na śniadanie. Oliwka rano jest strasznie rozleniwiona i niezbyt skora do współpracy, a więc ubieranie jej to nie lada wyzwanie. Aż się boję, co będzie za tydzień, kiedy będę musiała z nią wychodzić z domu o 7mej, bo do pracy mam na 7.30 :szok::eek: Przede mną ostatnio tydzień wolności ...

Do góry