reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejo!
Wpadłam na chwilkę, w pracy masę roboty, w domu Milenka strasznie od kilku dni daje w kość, do tego wszystko się wali, psuje, zepsuł nam się piec grzewczy, właśnie siada telewizor, wydatki, wydatki, wydatki..... masakra, nie mam czasu na BB :no:

reklama
Oj Joasiek, prawo serii, skąd ja to znam :crazy:

Ja natomiast dostałam dziś super wiadomość, aż mi się nie chce do teraz wierzyć!!! Do Damiana zadzwoniła pani z komisji rekrutacyjnej, że z powodu tego, że sporo osób się wycofało i mało jest chętnych do Grudziądza, to czy nie zgodziłby się na studiowanie w Bydgoszczy :-):-):-) Chyba nie muszę Wam mówić, jaka jest Damiana decyzja :-D Czyli jutro Damian zaczyna studia tam, gdzie bardzo chciał się dostać :tak::-) No powiedzcie same, czy to nie fuks :confused:
Zastanawiam się tylko, co z ludźmi, którzy zdążyli sobie wynająć mieszkania w Grudziądzu, trochę późno uczelnia się zdecydowała na taki krok, trochę nieładnie, że załatwiają takie rzeczy na dzień przed rozpoczęciem. Całe szczęście nie zdążyliśmy kupić biletu miesięcznego na pociąg, dziś Damian miał to zrobić, a zamiast tego pojechał po bilet miesięczny na autobus w naszym mieście :-p

Witam piątkowo:-)

korzystam że moje dziecie jeszcze śpi, no i ze mąż zainstalował wreszcie neta na naszym komputerze:tak::-) mój brat sie wyprowadził z domu (do narzeczonej) komputer wziął ale neta zostawił, bo mamy neostradę i przeinstalowaliśmy do nas na kompa. Wreszcie mam łącznośc z wami jak siedze w domciu:-)
Kurczę, lubie moja prace, ale baaaardzo dobrze mi w domciu:sorry: mogłabym tak pracowac pół roku i pół roku siedzieć w domciu, hehe

Kasiad super wiadomośc, Damian napewno szczęsliwy, szkoda, ze tak późno, ale dobrze że w ogóle się udało;-)no i dobrze, że nie zdązyliscie wykupic tego biletu:tak:Gratki dla Damiana!

Joasiek prawo serii widze i u ciebie zadziałało:-( we wtorek mój tata miał kolejna stłuczkę, znowu ktoś sie zagapił i wjechał mu w tył, dopiero co na koncu sierpnia mu wjechała kobieta i samochód wciąz w naprawie, wziął drugi w leasing i pojeździł nim ledwo 2 tygodnie i znowu porządnie stuknięty.... ale całe szczęście dostał zastepczy i pojechali na te wakacje... ale klops, bo teraz to ma dwa stukniete auta:-(

miłego dnia kobitki (jak to mówi mój szkrab;-))

Witam
dzień po zbóju chyba ..kolejny...wczoraj wizytacja T . i spięcie :wściekła/y::-( konkretne ale nie byłabym sobą gdybym nie powiedziała prawdy:rofl2::zawstydzona/y:;-):-D:-D(mi z tym dobrze:rofl2:).... nadal czekam na @ .. ale się spóźnia:sorry::cool:..jeszcze tylko mc. i mam wizytę u gina.:rofl2:
w niedziele mamy świecenie różańca "KOMUNIJNE:crazy::cool2:"(różaniec mam ale tego pudełeczka nie:crazy: A MUSI BYĆ:wściekła/y::cool2:)

Ostatnia edycja:
joasiek JAK SIE WALI; TO WSZEDZIE; ALE DASZ ARDE JAK ZAWSZE1

oliwieczka OJ TO DLUGI DZIEN PRACY; POWODZENIA1
kadsiad FANTASTYCZNA INFormacja, wielkie gratkosy dla DAMIANA!

sorry za male i duze litery ale sesja w cafejce zaraz sie konczy
muilgo wekendu i do poniedzialku!

Joasiek trzymaj sie dzielnie-kazda seria kiedyś sie konczy;-)Oby Twoja jak najszybciej:tak:

Kasia to super:-) dzi ki temu Damian w ciagu roku zaoszczedzi pewnie mnóstwo czasu?

Oliwieczka powodzenia!

reklama
Do góry