reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej
ufff w końcu sobota

wykończona jestem, pracą jedną, drugą, chorobą Izki...
na szczęście Patrycja zdrowa a Iza też już dużo lepiej, wychodzi na to że to był pęcherz :tak: - obstawiam że w przedszkolu zmarzła w łazience bo z zewnątrz wchodzi się prosto do łazienki właśnie a drzwi są często otwarte...

dzisiaj mam prawie wolne - prawie bo trzeba dom doprowadzić do jako takiego wyglądu i zrobić zakupy i coś ugotować bo przyjeżdżają do nas znajomi z Lublina...

a jutro jadę na zajęcia, nie wiem czy wam pisałam ale dyrektorstwo stwierdziło że się chyba nudzę i wysłali mnie na studia znów - aż mi się płakać chce normalnie :-(

Witam ;-)
ja wczoraj się dojechałam remontem zakwasy mam jak choler ...:cool: a niby nic nie robiłam tylko jak coś było potrzeba to podawałam :sorry: za to dziś ledwo się ruszam tam mnie bolą nogi i krzyż :zawstydzona/y:

witam w sobotnie popołudnie, ja juz po zakupkach i spacerku, odwiedziłam tez mame i tak pospacerowałysmy z Zosiaczkiem z grzecznym zosiaczkiem :-) w koncu nie musze sie juz tyle bawic ufff ;-)

Nuska i jak jazda?
Rozalka moze to 3dniówka ?
Wisnia a koniecznie musisz isc na te sudia?
Agusia a ty jak się czujesz po tym drinkowaniu :rofl2:
Gosia chyba z abardzo sie przemeczasz.

Witam wieczokiem :-)

W koncu mam troche spokoju po burzliwym dniu:rofl2:

Joasiek, powodzenia w rzucaniu fajek i zebyscie jak najszybciej wyszli z niespodziewanych klopotow:tak:

a jutro jadę na zajęcia, nie wiem czy wam pisałam ale dyrektorstwo stwierdziło że się chyba nudzę i wysłali mnie na studia znów - aż mi się płakać chce normalnie :-(

Jejkus, wspolczuje. I tak nie masz czasu dla siebie. Kurcze, moze jednak da sie cos zmienic na korzysc dla Ciebie?

Witam ;-)
ja wczoraj się dojechałam remontem zakwasy mam jak choler ...:cool: a niby nic nie robiłam tylko jak coś było potrzeba to podawałam :sorry: za to dziś ledwo się ruszam tam mnie bolą nogi i krzyż :zawstydzona/y:

Gosiu, powtarzam po dziewczynach - nie przemeczaj sie. :happy: Tak sie wydaje ze tylko pomagalas, a jednak troche sie narobilas.

Rozalka, jak Kubus?

Witam :-)
U nas też pogoda ładna, niedługo wyruszamy na giełdę w poszukiwniu jesiennych trzewików dla Oliwki. A potem pewnie obiad i pójdziemy na plac zabaw.
Miłej niedzieli dziewczyny :tak:

reklama
Do góry