reklama
hej
ufff w końcu sobota
wykończona jestem, pracą jedną, drugą, chorobą Izki...
na szczęście Patrycja zdrowa a Iza też już dużo lepiej, wychodzi na to że to był pęcherz - obstawiam że w przedszkolu zmarzła w łazience bo z zewnątrz wchodzi się prosto do łazienki właśnie a drzwi są często otwarte...
dzisiaj mam prawie wolne - prawie bo trzeba dom doprowadzić do jako takiego wyglądu i zrobić zakupy i coś ugotować bo przyjeżdżają do nas znajomi z Lublina...
a jutro jadę na zajęcia, nie wiem czy wam pisałam ale dyrektorstwo stwierdziło że się chyba nudzę i wysłali mnie na studia znów - aż mi się płakać chce normalnie :-(
ufff w końcu sobota
wykończona jestem, pracą jedną, drugą, chorobą Izki...
na szczęście Patrycja zdrowa a Iza też już dużo lepiej, wychodzi na to że to był pęcherz - obstawiam że w przedszkolu zmarzła w łazience bo z zewnątrz wchodzi się prosto do łazienki właśnie a drzwi są często otwarte...
dzisiaj mam prawie wolne - prawie bo trzeba dom doprowadzić do jako takiego wyglądu i zrobić zakupy i coś ugotować bo przyjeżdżają do nas znajomi z Lublina...
a jutro jadę na zajęcia, nie wiem czy wam pisałam ale dyrektorstwo stwierdziło że się chyba nudzę i wysłali mnie na studia znów - aż mi się płakać chce normalnie :-(
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam w sobotnie popołudnie, ja juz po zakupkach i spacerku, odwiedziłam tez mame i tak pospacerowałysmy z Zosiaczkiem z grzecznym zosiaczkiem :-) w koncu nie musze sie juz tyle bawic ufff ;-)
Nuska i jak jazda?
Rozalka moze to 3dniówka ?
Wisnia a koniecznie musisz isc na te sudia?
Agusia a ty jak się czujesz po tym drinkowaniu
Gosia chyba z abardzo sie przemeczasz.
Nuska i jak jazda?
Rozalka moze to 3dniówka ?
Wisnia a koniecznie musisz isc na te sudia?
Agusia a ty jak się czujesz po tym drinkowaniu
Gosia chyba z abardzo sie przemeczasz.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam wieczokiem :-)
W koncu mam troche spokoju po burzliwym dniu
Joasiek, powodzenia w rzucaniu fajek i zebyscie jak najszybciej wyszli z niespodziewanych klopotow
Jejkus, wspolczuje. I tak nie masz czasu dla siebie. Kurcze, moze jednak da sie cos zmienic na korzysc dla Ciebie?
Gosiu, powtarzam po dziewczynach - nie przemeczaj sie. Tak sie wydaje ze tylko pomagalas, a jednak troche sie narobilas.
Rozalka, jak Kubus?
W koncu mam troche spokoju po burzliwym dniu
Joasiek, powodzenia w rzucaniu fajek i zebyscie jak najszybciej wyszli z niespodziewanych klopotow
Jejkus, wspolczuje. I tak nie masz czasu dla siebie. Kurcze, moze jednak da sie cos zmienic na korzysc dla Ciebie?
Witam ;-)
ja wczoraj się dojechałam remontem zakwasy mam jak choler ... a niby nic nie robiłam tylko jak coś było potrzeba to podawałam za to dziś ledwo się ruszam tam mnie bolą nogi i krzyż
Gosiu, powtarzam po dziewczynach - nie przemeczaj sie. Tak sie wydaje ze tylko pomagalas, a jednak troche sie narobilas.
Rozalka, jak Kubus?
agusia9915
Matka wariatka
Witam
skończyłam robic aronie właśnie : /
skończyłam robic aronie właśnie : /
po drinkowaniu oki ale zaraz po nie zafajno..wypiłam one drink a ciśnienie mi tak skoczyło ze poszłam po nim spać bo mi się w głowie kręciłoAgusia a ty jak się czujesz po tym drinkowaniu
.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam
a tu nikogo nie ma
zaraz wybieramy się pospacerowac po zamku
dzisiaj taka piękna pogoda
miłej niedzielki Wam zyczę
a tu nikogo nie ma
zaraz wybieramy się pospacerowac po zamku
dzisiaj taka piękna pogoda
miłej niedzielki Wam zyczę