Dziękuje Wam Dziewczyny za życzenia z dwóch okazji;-)
Powiem szczerze, że zawsze miałam problemy z uszami
Byle co i zaraz zapalenie, ale od dłuższego czasu było dobrze, za to teraz jak mnie złapało to tak, że nie pamiętam czy kiedykolwiek tak miałam
Tak się zastanawiam co na to zapalenie uszu mogę
Ciekawe czy jak poszłabym tu do irlandzkiego lekarza to powiedziałby coś sensownego, czy żebym sobie paracetamol łykała
Ja tradycyjnie zajęta,ale czytam na bieżąco.Nie zawsze mam siłe,żeby coś odpisać:-(.
Ja to samo
Jeszcze Oliver zaczyna się przemieszczać na pupie, a ani się obejrzę, a pewnie będzie raczkował i chodził
Ogólnie to mam trochę pracy przy tej mojej dwójce Maluchów
Karola nie zazdroszczę godzin lotu
Ale może Szymek zdrzemnąłby się po południu tak porządnie, o ile jeszcze śpi w dzień
Poza tym nie ma się co martwić na zapas, może wcale nie będzie tak źle i Szymek nie da Wam popalić
Dla pocieszenia powiem, że jak Victor miał niespełna dwa lata, jak lecieliśmy do PL na Święta Bożego Narodzenia, to mieliśmy lot o 7 rano, ale musieliśmy go obudzić tak o 03:30, żeby dojechać na spokojnie na lotnisko. Godzinę przespał w samochodzie, na lotnisku i w samolocie był wybudzony, ale w PL padł w samochodzie po kilku min
Za tydzień w sobotę mamy lot o 6 rano i podobna przeprawa, tyle że teraz z dwójką dzieci
I też mamy nadzieję, że jakoś to przejdzie i nie będzie tak źle
Także
Karola Egipt to dobry wybór i ciesz się, bez względu na wszystko, a Szymek napewno się dostosuje i nie będzie problemów;-)
Gosiu ależ Ty masz sny