reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej witam
ja na chwile:cool2:
z ginekologiem:sorry::sorry::confused::confused::confused::-D

nie śmiać się bo mnie badał na fotelu i chciał zrobić jakiś test na bakterie i mi coś tam wtykał i przykręcał to na śrubę a potem mówi że to nic poważnego i to nie bakteria ale mam to nosić z tym że wyjął małą glizdę :szok: a takie poruszenie u niego w gabinecie było że 10 ludzi lukało aha i mnie znieczulił a potem mi wbijał całą igłę w nogi i sprawdzał czy mam czucie :cool::sorry:

reklama
Cześć:-)

Przepraszam, że tak mało mnie tu, ale mam sporo pracy w związku z gośćmi;-) Gotuję teraz dla 5 dorosłych osób - na szczęście mi pomagają:-p Ale mojego brata dziewczyna to tragiczny antykucharz:sorry: Śmieję się tylko, że kiedyś się będzie musiała czegoś nauczyć;-)

Poza tym od tygodnia mnie coś trzyma, a od dwóch dni mam zapalenie uszu. Bardzo mnie bolą:sorry: Mam nadzieję, że w pełni mi przejdzie do wylotu do PL:tak: Ech jeszcze jakieś zakupy mnie czekają w związku z wyjazdem i jesienią, a tak nie mam weny i nastroju:-p

Dzisiaj dostałam pięknie kwiaty z okazji trzeciej rocznicy ślubu. Zupełnie zapomniałam o tym dzisiaj:eek: A wczoraj jeszcze mama mi życzenia przesyłała:-D Wieczorem zrobię jakieś dobre ciacho, żeby mąż się nie obraził;-)

Miłego wieczoru:-)

ale jestem wściekła wrrrrrrrrrrrrrrr po cholerę człowiek sam na własne życzenie utrudnia sobie życie- po diabła wykupiliśmy te wczasy zachciało się egiptu po jakiego diabła

dziś dostałam informację że nasz wylot nie jest o 10:40 tylko ups 21:20 czyli ok 2:30 na lotnisko więć dopiero ok 3:30 nad ranem będziemy pewnie w hotelu cudownie prawda ciekawe jak Szymek nam da popalić.

wiem ktoś powie ale ma problem wariatka walnięta- ale to ma być relaks przyjemnośc odskok od codziennej bieganiny a początek będzie na maxa do D....

WolfiA wiem przy twoim zapaleniu uszka to pikuś- zdrówka kochana.

Wolfia zdrówka:tak: i najlepsze zycznie z okazji rocznicy:miłości i zrozumienia !
Karola,faktycznie godzina nieciekawa:no:.Mam nadzieję,że Szymek będzie ładnie spał i sie nie umęczy ... ani Was:sorry:.

Ja tradycyjnie zajęta,ale czytam na bieżąco:tak:.Nie zawsze mam siłe,żeby coś odpisać:-(.
Irtasia,tak sie rozjezdziła,że wcale nie zaglada:no:.

Dziękuje Wam Dziewczyny za życzenia z dwóch okazji;-)
Powiem szczerze, że zawsze miałam problemy z uszami:sorry: Byle co i zaraz zapalenie, ale od dłuższego czasu było dobrze, za to teraz jak mnie złapało to tak, że nie pamiętam czy kiedykolwiek tak miałam:no: Tak się zastanawiam co na to zapalenie uszu mogę:confused: Ciekawe czy jak poszłabym tu do irlandzkiego lekarza to powiedziałby coś sensownego, czy żebym sobie paracetamol łykała:eek:

Ja tradycyjnie zajęta,ale czytam na bieżąco:tak:.Nie zawsze mam siłe,żeby coś odpisać:-(.
Ja to samo:sorry: Jeszcze Oliver zaczyna się przemieszczać na pupie, a ani się obejrzę, a pewnie będzie raczkował i chodził:szok: Ogólnie to mam trochę pracy przy tej mojej dwójce Maluchów:-p

Karola nie zazdroszczę godzin lotu:no: Ale może Szymek zdrzemnąłby się po południu tak porządnie, o ile jeszcze śpi w dzień:sorry: Poza tym nie ma się co martwić na zapas, może wcale nie będzie tak źle i Szymek nie da Wam popalić:tak: Dla pocieszenia powiem, że jak Victor miał niespełna dwa lata, jak lecieliśmy do PL na Święta Bożego Narodzenia, to mieliśmy lot o 7 rano, ale musieliśmy go obudzić tak o 03:30, żeby dojechać na spokojnie na lotnisko. Godzinę przespał w samochodzie, na lotnisku i w samolocie był wybudzony, ale w PL padł w samochodzie po kilku min:tak: Za tydzień w sobotę mamy lot o 6 rano i podobna przeprawa, tyle że teraz z dwójką dzieci:eek::shocked2: I też mamy nadzieję, że jakoś to przejdzie i nie będzie tak źle:tak: Także Karola Egipt to dobry wybór i ciesz się, bez względu na wszystko, a Szymek napewno się dostosuje i nie będzie problemów;-)

Gosiu ależ Ty masz sny:-p:-D

Wolfia wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża i wielu wielu wspólnych rocznic :-):-):-)

co do ucha to spróbuj zakropić nos kroplami do nosa z tej strony co boli ucho i tak leż na tym uchu co boli :tak: do tego krople możesz kupić do ucha :tak:

ja dziś wykończona jestem zaczynamy remont dziś szafa rozkręcona wiec miałam sporo pakowania do tego segregacje ciuszków robiłam i zabawek wiec wszystko co u Emilki jest w workach , łóżko przestawione i moze jutro pojedziemy po farbę ale sama nie wiem bo szafę musi R wywieź na kilka kursów heh a mi się niezbyt chce jechać wybierać kolorki

Ostatnia edycja:
najgorsze jest to że on nie śpi w dzień i nie wiem co by musiało być by poszedł spać.- środek nasenny chyba :eek:

bo wiadomo o 19:20 musimy być na lotnisku by zdać bagaż odprawa te ceregiele.

reklama
Witam :-)
Wolfia wszystkiego najlepszego dla ciebie i meza:tak::-)
Sorki ze tak dlugo do was nie zagladalam i niemiejcie do mnie duzych pretensji bo ja jestem szczesliwa ze wkoncu od lat 11 moge sobie gdzies pojechac a nie tylko w domu siedziec i robic to co zawsze , znajomi mnie juz tez denerwuja bo mi robia wyzuty ze oni dzwonia a mnie niema a co ja w telekomunikacji robie do diabla aby tylko im sluchawke dzwigac :sorry:

Do góry