reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
Ale u nas słonecznie :-) a myślałam, że nie będzie już ciepło.
Mam dziś kuuupę ciuchów do składania i kupę prania. Ale co tam - damy radę!

reklama
witam
ja jak zwykle ADHD :rofl2: od rana
3 pralki juz powieszone(póki działa ) i dalej piore ,szafa jedne oprózniona z małych lumpów ,obiad wstawiony i jem włąsnie sniadanie .......musze zmienic siodełko w rowerze bo mnie d... boli;-);-):-p:-D:-D

Ostatnia edycja:
ja dziś też szaleje chyba to ta pogoda nadzieja na ciepło że zostanie jeszcze trochę z nami :-D

to samo 3 pralki już wyschły nawet, koszenie trawnika, wysprzątne odkurzone i zatankowane autko,kwiaty na balkonie poczyszczone z suchych liści i kwiatów,obiad już prawie gotowy tylko kasza się dogotuje, no i wyprałam pierwszy raz poktowiec z fotelika w aucie- a ile kombinacji aby go zdjąć i odczepić pasy o matko :szok::szok::szok:

w planie wypad rowerowy po południu tylko coś mnie zaczyna głowa pobolewać oby nie na deszcz.

a ja mam dzisiaj wypad z kolezanką na sklepy :tak: czekam tylko aż męzowina wroci z pracy, moze zrobie małe zakupki dla Zosiaczka;-)
miłego wieczorku papa:-)

Hej hej :-) Dzień mi się dziś wcześnie zaczął, chłopaki mnie obudzili jak jeden wychodził do szkoły, a drugi do pracy. Dobrze, że Oli pospała do 8.15 chociaż.

Oliwieczka, jak udały się zakupy :confused:

Helou ;-)
Ale zimno jest rano jak się idzie brrrrr.... z Milenką wychodzimy z domku już o 7:15.
Dzisiaj wstała o 5:30, przyszła do sypialni i oznajmiła że już koniec spania! :szok:

Witam :)

zakupki wczorajsze się udały tylko częsciowo bo kupiłam tylko zosiaczkowi sweterek i rajstopki:tak:
ale zasiedziałysmy sie jeszcze na kebabie z kolezanką i wrociłam troszke pozniej;-)

reklama
Do góry