reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
U nas po deszczowej nocy i pranku wychodzi nieśmiało słoneczko. Zaraz lecę na spacer z młodą, bo nie wiadomo, czy później się uda, bo może znów padać. Choć fajnie by było, żeby nie padało, bo od 14 do 18tej moje koleżanki z pracy organizują festyn dla dzieci przy Balatonie (to glinianka na naszym osiedlu), więc chętnie bym się z Oliwką przeszła.

reklama
Witam:tak:
U nas gorąco i duszno, niebo pochmurne i powoli zbiera się na deszcz. A wieczorem robimy grilla ze znajomymi:baffled:
Ja też nie miałam pojęcia o kofeinie w czekoladzie. Ale coś w tym musi być skoro czekolada działa pobudzająco i poprawia humor:tak:
Gosiak nie pije kakao od kilku miesięcy, kiedyś lubiła a potem jej przeszło. Na wieczór to już tylko mleczko dostaje:tak:
Miłego dnia Babeczki!

chciałam słonka to mam:sorry2:, ledwo sie przebija przez chumurki ale parówa sie straszna zrobiła:baffled: i na dworze masakrycznie:nerd:

kupiłam ponad 2 kg malin i zabieram sie dzisiaj za dżem, pierwszy raz będę robiła i mam nadzieje, że wyjdzie:-):sorry2::-D
no i dzisiaj akademia malucha... :dry:mam nadzieje że Hubek da sie namówić na te zajecia, dzisiaj ostatnie w tym sezonie i moze jakos go to zwabi tam:-D:sorry2:

Hej.Ogórasy zaprawione.
Mąż w domu.Kubula śpi,a ja sprzątam...
A potem idę sie położyć,bo coś niemrawa jestem.

Dobry wieczor:-) <mam nadzieje ze taki bedzie.:dry:>

Ja ostatni tydzien nie wspominam dobrze....nie wyspana...chodzilam prawie na ''rzesach'' cale noce przy lozku Julci......marudna caly dzien....a wczoraj jak by bylo malo.....Krzysiek dostal ataku jakiegos nerki...dwa razy bylo pogotowie u niego w koncu w nocy go zabrali do szpitala...ach jak nie urok to.....:sorry2:
na szczescie wyszedl........jakis piasek na nerkach stwerdzili...leki itp./......
och mam chwilowo dosc......

A deszczyk u nas byl tylko noca a od 9 juz pieknie sloneczko swiecilo.......po pracy spacerek z JUla......posiedzenie na balkonie zsasiadami ......calkiem milo......
oby tak bylo cala noc milo i spokojnie...;-)

Dobranoc Zuczki.....

Oj Nuśka, ale macie ostatnio przeżycia :shocked2:
Jak się Julcia teraz czuje :confused:

U nas też po pochmurnym i deszczowym poranku szybko wyszło słoneczko, także popołudnie spędziłyśmy na festynie dla dzieci. Było super, Oli ubawiła się za wszystkie czasy, potańczyła, wygrała bardzo miłą maskotkę owieczki w konkursie i nawtykała się słodyczy :-)

już nie pamiętam kiedy tu ostatnio byłam- za co przepraszam.jednak ten koniec lata jakoś tak zawrotnie leci że wieczorem to już marzę o kąpieli i łóźeczku.masa grilowych imprez to rowery to konie to ryby to las.

mam jednak nadzieję, że wszystkie jesteśmy dalej w komplecie i ogólnie to u każdej jest ok a dzieciaczki jak zawsze urocze.

u nas też jest ok no i od jutra jakby nie patrzeć koniec sezonu ostatni weekend więc w planie nalot na Sopot a Szymie u moich rodziców.

dobranoc kochane mamuśki pa

reklama
Dobry wieczór:-)

Ja ostatnio mam jakoś mniej czasu, albo nie mogę się zorganizować, albo dzieciaki mnie bardziej absorbują, albo i jedno i drugie:-p
W końcu na amen zamknięty temat poprzedniego domu. Czek ze zwrotem depozytu dostaliśmy, ale mieliśmy jeszcze problem z niezamkniętym licznikiem od prądu, bo ktoś w agencji zapomniał:dry: Ale na szczęście wszystko się wyjaśniło i ostatni rachunek mamy tylko za 16e;-)
Jutro o 12 mam inspekcję z obecnej agencji, na szczęście to pewnie pierwsza i ostatnia:-p
W sobotę przylatuje mój brat z dziewczyną i kuzyn, więc może mnie być trochę mniej:sorry2: Wracają 15.09, a my lecimy zaraz po nich 19.09:-) Więc w końcu się i u mnie coś ruszyło z tą monotonią:-p:-D

Agusiu dobrze, że już masz lepszy humorek:-):tak:

Miśka a u Ciebie przygotowania do powrotu do pracy:sorry2: Jak te wakacje szybko zleciały:szok: Udanej wizyty u fryzjera i miłęeo weekendu w rodzinnym gronie :happy2:

Matylda fajnie, że dostałaś urlop. Odpoczniesz sobie i spędzisz czas z Gosią:tak:

Madzia Wy to macie fajnie z tym morzem pod nosem:sorry2::blink:

Rosmerta napewno wyjdą Ci pyszne dżemiki malinowe:tak::tak:

Rozalka też już po przetworach:-D Ja to Was Dziewczyny podziwiam, bo ja po pierwsze nie umiem, po drugie nie mam czasu, a po trzecie wydałabym tu majątek na składniki:baffled: Chociaż u mnie w domu robiłam tego masę z babcią i pamiętam jak nie znosiłam myć tych setek słoików, a potem dopasowywać do nich nakrętki:wściekła/y::-p

Nuśka oj coś Was jakiś pech zdrowotny dopadł:sorry2: Mam nadzieję, że już minął i teraz będzie już tylko lepiej:tak: Trzymajcie się tam zdrowo:-) No i żeby Julcia dała Ci w końcu odpocząć porządnie:tak:

Kasiu super, że Oliwka tak miło spędziła czas na festynie:tak: Takie rzeczy cieszą wszystkie dzieci;-)

Spokojnej nocy. Dobranoc:-)

Do góry