reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Hmm rzeczywiście Milenka zjadła wczoraj pod wieczór 2 herbatniczki pokryte czekoladą, ale żeby aż tak to mogło wpłynąć... no może ... dzisiaj jej nie dam, mam nadzieję że nocka będzie lepsza, a ja zaraz po niej kłade się do łóżka bo nie wyrobię
Oli pije kakao dość często na wieczór, bo ostatnio woli je od mleka i kłopotów ze spaniem po nim nie ma No, ale są pewnie dzieci bardziej wrażliwe.
Nie no nie ma pewnie rguły.Ale warto sie przyjrzeć też diecie dziecka(tak mówiła mi nasza pediatra,jak Kubula sie budził w nocy)
Z jakiejś strony o odżywianiu
"- Zawiera tyraminę, która może powodować migreny i alergię.
- Ponieważ w czekoladzie znajduje się kofeina, może wywoływać problemy z zasypianiem, a także nocne koszmary."
A wiesz, że ja nie wiedziałam, że w czekoladzie jest kofeina
Ja Oliwce robię słabe to kakao, ale w takim razie na wieczór całkiem z niego zrezygnuję.
Tak czy inaczej czekolada działa pobudzająco i faktycznie jeśli dzieci mają kłopoty z zasypianiem, to lepiej jej unikać wieczorem.
Ja Oliwce robię słabe to kakao, ale w takim razie na wieczór całkiem z niego zrezygnuję.
Tak czy inaczej czekolada działa pobudzająco i faktycznie jeśli dzieci mają kłopoty z zasypianiem, to lepiej jej unikać wieczorem.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A wiesz, że ja nie wiedziałam, że w czekoladzie jest kofeina
w sumie to teraz czytałam,że niby pochodna kofeiny.Tak ,czy inaczej działa pobudzająco.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam :-)
ciekawe z tą czekoladą, nie wiedziałam, że zawiera kofeinę u nas problemu nie ma akurat, bo Hubek ani czekoaldy ani kakao nie spozywa...
ja chce trochę słonka dziś!
miłego dnia wszystkim:-)
ciekawe z tą czekoladą, nie wiedziałam, że zawiera kofeinę u nas problemu nie ma akurat, bo Hubek ani czekoaldy ani kakao nie spozywa...
ja chce trochę słonka dziś!
miłego dnia wszystkim:-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też witam
Wczoraj padłam o 21, więc dzisiaj jestem w miarę wyspana, ale niestety nie obyło się bez pobudek Milenka kakao w ogóle nie pije, bo nie lubi. Wczoraj nie jadła nic z czekoladą, ani żadnych słodyczy, a i tak 4 razy musiałam do niej wstać, więc u niej to nie kwestia diety....
Wczoraj padłam o 21, więc dzisiaj jestem w miarę wyspana, ale niestety nie obyło się bez pobudek Milenka kakao w ogóle nie pije, bo nie lubi. Wczoraj nie jadła nic z czekoladą, ani żadnych słodyczy, a i tak 4 razy musiałam do niej wstać, więc u niej to nie kwestia diety....
agusia9915
Matka wariatka
Joasiek współczuje nie wyspania
rosmerta chcesz słonka?
PROSZĘ BARDZO;-)
Dziś z humorem lepiej ..sentymentalnie przeleciałam wieczorem watki z przed 3 lat i ze łzami w oczach poszłam spać (uśmiałam się na całego z niektórych postów).Dziś startuje po przedszkolu do aquaparku z dzieciakami .Mam nadzieje ,ze tym razem obędzie się bez żadnego urazu z mojej strony;-)
Miłego dnia babolce:-)
PROSZĘ BARDZO;-)
Dziś z humorem lepiej ..sentymentalnie przeleciałam wieczorem watki z przed 3 lat i ze łzami w oczach poszłam spać (uśmiałam się na całego z niektórych postów).Dziś startuje po przedszkolu do aquaparku z dzieciakami .Mam nadzieje ,ze tym razem obędzie się bez żadnego urazu z mojej strony;-)
Miłego dnia babolce:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ooo, dzieki Agusia , tego mi było trzeba odrazu mi lepiej;-)
super, że humorek powrócił, miłego dnia i oby bez urazów sie obyło!!!
super, że humorek powrócił, miłego dnia i oby bez urazów sie obyło!!!
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam po burzowej nocy i takimż ranku
Zazdroszczę Agusia atrakcji, moje dziewczyny dziś nawet pewnie nosa nie wyścibią, bo pada, a ja zaraz zbieram się do fryzjera. Jutro od rana do pracy, a po południu jedziemy na nasz kochany zachód, imieninki mojego ojca będą, no i dziś powrócił mój braciszek z rejsu, więc rodzinnie się zapowiada weekendzik:-)
Zazdroszczę Agusia atrakcji, moje dziewczyny dziś nawet pewnie nosa nie wyścibią, bo pada, a ja zaraz zbieram się do fryzjera. Jutro od rana do pracy, a po południu jedziemy na nasz kochany zachód, imieninki mojego ojca będą, no i dziś powrócił mój braciszek z rejsu, więc rodzinnie się zapowiada weekendzik:-)