reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Nie wracam już do N. Od wtorku jestem w domu sama z Małgosią, T. musiał wrócić na kontrakt, a ja dostałam propozycję od szefa, aby objąć stanowisko kierownik ds. kontraktów.

Matylda będzie dobrze :tak: Widać, że szefowi zależy na Tobie i robi wszystko żeby Cię zatrzymać w firmie, dasz radę :tak::tak::tak:
Pokażesz nam jakieś fotki z dalekich wojaży? :happy2:

Dziekuje bardzo jeszcze raz za gratulacje:tak::happy2:.Na stypendium sie załapie,ale chyba na najnizszą stawke;-):-D(należy sie od 4,0-mam jednak na oba półroczka 4,2-pomyliłam sie we wcześniejszych obliczeniach;-)).Dobre i pare groszy;-):tak:.

Matylda,super,że zostajesz:-):tak:.Studia podyplomowe może sie jeszcze kiedys przydac,wiec warto w siebie zainwestowac:tak:.

Kasiu,mieszkam w domku,ale nie za duzym:confused:-rachunki mnie wykańczają:-:)zawstydzona/y:.
Anitka,Tobie i nam wszystkim życzę ładnej pogody na niedziele.Ja padam ze zmeczenia.nawet nie wiecie jak sie ciesze z wakacji;-):tak:.
Mojemu bratu na SGGW zaczela sie sesja i zazdrosci mi ,ze ja juz po:-).Tylko tyle,ze on prazył sie 2 tygodnie w Turcji,a ja ślęczałam nad ksiązkami:baffled:.

Witam.
Tycia u nas dziś kiepska pogoda,a szkoda,chcieliśmy nad morze wyskoczyć.
Życzę miłej niedzieli.Idę sie delektować tym,żemąż w domu.Zaraz śniadanko robimy.:tak:

Witam
Dzis dzieci zrobily taka awanture ze az mnie obudzily i jak narazie chodze zla jak osa:baffled: Pogoda u nas nawet ladna slonko chce sie przedostac przez chmury ale duszno jest strasznie:tak:

Witam:tak:
Szkoda, że weekend się kończy... żeby mi się jutro chciało iść do pracy tak jak mi się nie chce:baffled:

Pokażesz nam jakieś fotki z dalekich wojaży? :happy2:

Pewnie:tak: Jutro wygrzebię coś na komputerku, ale uprzedzam... nie będą super jakości, bo pogoda zawsze była do d... jak robiłam zdjęcia:sorry2:

Miłego wieczorku Babeczki:-)

reklama
Witam po krótkiej przerwie:-)

Padł nam w środę laptop i wczoraj musieliśmy kupić nowy, bo z tamtym już nic się nie dało zrobić:sorry2: Myśleliśmy, że wytrzyma jeszcze do końca roku, bo teraz mamy sporo innych wydatków, no ale nie udało się.
Poczytałam chwilę co tam u Was;-) Mam nadzieję, że nadrobię w tygodniu resztę zaległości:tak:

Tyciu przede wszystkim ogromne gratulacje:tak: Świetnie Ci poszło w tym roku, oby tak dalej;-)

Matyldo moim zdaniem podjęłaś dobrą decyzję:tak: Dasz sobie ze wszystkim radę, a na nowym stanowisku odnajdziesz się świetnie - zobaczysz:-)

Irtasiu jak najszybszego i bezproblemowego ukończenia tego kursu Ci życzę:tak: A pomysł z kośćmi w prezencie dobry:-D;-)

Kasiu biedna psinka, ale jak nie słuchała to tak ma;-):-p Pomyśl jak ładnie i świeżo będziesz miała po remoncie:-)

Wiśnia no to już prawie na mecie jesteś i wolneee;-)

Miśka udanego wyjazdu:tak:

Dobranoc:-)

Do góry