reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

Tyciu, gratulacje ogromne:tak::tak::tak:

Wolfia, powodzenia z szukaniem mieszkania. MAcie jeszcze duzo czasu i na pewno cos dla siebie znajdziecie.

My dopiero wrocilysmy ze spaceru. U nas goraco i nawet slonmecznie.

Teraz zabieram sie za jakis obiad.

reklama
Witam z wieczorka :-)
U nas strasznie goraco i parno zero wiatru a w domu gorzej niz na dworze:shocked2:
Mi moj K przytaszczyl czeresnie i kompociki robilam a jutro dalej :shocked2:
1,5 tygodnia temu bylam wyrywac 8 a dzis okazalo sie ze mam zapalenie i dlatego tak bolalo jak dzis wsadzili mi cosik do tej dziury to do godziny bol przeszedl i jak narazie jest OK a w srode jezdzie musze isc na druga turture czyli di dentysty na wymiane tego lekarstwa:shocked2:

Hej hej, nadal siedzę w syfie remontowym, nawet nie mam siły za dużo pisać :baffled:
W niedzielę mieliśmy przerwę w remoncie, bo wyskoczyliśmy do Suchacza do babci Tomka - przynajmniej klej się porządnie utwardził. Dziś Tomek leci dalej z kafelkami. Oli zaziębiona i na twarzy ją wysypało - ale to na innym wątku.

od godziny miałam prasować i nic z tego nie wyszło.
włąsnie znów zaczynają działaś odstraszacze na zwierzaki na polach doprowadza mnie to so szału.strzela to co 15 sek. jak fajerwerki taki huk niby mogą to stosować bo pola nie są w jakimś tam obszarze ale ja przez to muszę zamknąć okna w takim cieple.:baffled::baffled:

Witam,
dzień mi się kiepsko zaczął, nie dość że w nocy bolał mnie brzuch, chyba przez tą nieszczęsną fasolkę którą wczoraj miałam na obiad, Milenka wstawała 3 razy, to jeszcze rano przed pracą wielka kłótnia z matką :-:)baffled: Wtorkowy dół :baffled:

Witam z rana:tak:.
Asiu przytulam,mam nadzieję,że reszta dnia będzie lepsza:sorry2:

16690_przyjaciele.jpg

Wolfia,laptop wygląda odlotowo:szok:.Mój ma rok,a kilka dni temu Konrad wydlubal mu kilka klawiszy i nie mozemy entera wstawic na miejsce:dry::baffled:.

Irtasia,współczuje dentysty...:confused:.Sama jutro ide.Pisałam Wam kiedys ,że w ponoc najlepszej przychodni u nas załozyli mi plomby na slabo oczyszczone 3 zęby i psuły mi sie pod plombą:baffled:.Jednego zeba musialam leczyc przez to kanalowo:angry:.Przy okazji wizyty sprzed tygodnia pani stomatolog wykryła u mnie jakas mała dziurke i tez to musze zrobic.I przede mna jeszcze czyszczenie.Potem bede spokój na jakis czas.

Upał czuje juz od rana:-).troche moze nawet za ciepło,ale chociaz pranko mi ładnie wyschnie:tak:.

Hej
powoli do mnie humor powraca, biore sie za plewnienie bo przecież po tych deszczach tak zarosło ze juz nic nie widać :dry:

zarejestrowałam sie w urzedzie pracy i okazało sie ze przysługuje mi zasiłek dla bezrobotnych, więc pewnie jeszcze posiedze w domu pewnie dopiero w pryszłym roku czegos bede szukała

miłego dnia babeczki!

Witam
upałłłł dzis??? bo nie wiem:confused::baffled::baffled::zawstydzona/y:
ale w chałupie duszno wiec moze:rofl2:
jak mi sie nie che dupy ruszyc :zawstydzona/y:
Rozalka idziemy na buszowisko:confused::confused::cool2:

reklama
Aga,uwierz na słowo,że upał:szok::-D.
Wczoraj byłam na zakupach.Wyprzedaże juz sa,a sezon jak dla mnie dopiero sie zaczyna...;-).Dzieciaki rosną jak na drożdzach,częsc rzeczy z ubiegłego roku za mała:szok:,mimo,ze staram sie kupowac troche wieksze...
Konrad bawił sie naplacu zabaw z kulkami(z Dominisia) a ja troche mogłam pobuszowac po sklepach;-):tak:.Teraz tylko wstaje od razu pyta sie czy jedziemy na plac zabaw...;-).

Do góry