reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

madzix, ja miałam tą tańszą linię Huggies- takie granatowo-czerwone opakowanie. Miałam rozmiar 2 i w sumie uważam, że nie są złe. Akurat trafiłam na promocję w tesco i opakowanie 72 szt kupiłam za 25 zł- teraz juz są za 32 zł. Mają trochę mniejszą niż w droższych huggisach i w pampersach boczną gumkę zabezpieczającą, ale to szczegół. Teraz uzywam Huggies 2- te granatowo-zielone i jestem zadowolona- cena 39 zł za 80sztuk. A są fajne bo z tyłu pieluszki, na pleckach maja gumkę, więc kupa tak łatwo nie wypłynie:-)
Kasiad, nawet nie wiedziałam, że Pampers też ma taka tańszą wersję. Musze kupić, bo po tym opakowaniu Huggisów czeka nas już rozmiar 3:tak:

reklama
Martula, ale trzeba trafic na nie,bo nie we wszystkich sklepach są rozprowadzane. U nas np. w Tesco i Carrefourze nie ma. Trafiłam na nie w małym wiejskim sklepiku jak wyruszyliśmy poza Bydgoszcz.

Nie wiem czy dam rade tu jutro zajrzec wiec juz dzis:
Zdrowych, Wesołych i Spokojnych
Swiat Wielkanocnych smacznego jajka i mokrego dyngusa ZYCZE WAM
DZIEWCZYNY
tym ktore maja chrzciny aby dzieci były grzeczniutkie w kosciólku ( aby było ciepło)

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świat Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie wszystkim mamusiom, tatusiom i dzidziusiom z BB

a ja mialam takie swieta ze bylo u mnie pogotowie... mialam taki atak jak po tescie z oksytocyny. starszny bol w mostku i kregoslupie, nie moglam oddychac, wylam i wymiotowalam z bolu... i co sie okazalo... ze mam problemy jakies z kregoslupem i zakonczeniami nerwowymi. lekarz z pogotowia pytal mnie czy cos dzwigalam? a ja mu na to ze codziennie 5 kilowego niemowlaka od rana do wieczora :nerd: wiec mam zrobic zdjecie kregoslupa i isc na onsultacje do neurologa. i mozliwie jak najrzadziej nosic mala :szok: jasne...:baffled: chyba sobie opiekunke do niej wynajme :wściekła/y:

a po zastrzykach jakie mi dali jestem taka senna, ze nie mam sily nawet przy stole posiedzec...

reklama
LIL KATE duzo zdrowia Ci zycze bidulko!!! To pewnie przeciazenie kregoslupa wlasnie z noszenia 5kgowej dzidzi, ale na pewno rehabilitacja pomoze i odciazy go. Trzymaj sie cieplo!!!!

DLA CIEBIE I WSZYSTKICH MAMUS ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT I PRZYKEMNYCH CHRZTOW!!! No i czekamy na zdjecia z chrztow wszystkich cudownych lutowkowych malenstw!!!

Do góry