reklama
madzix
Fanka BB :)
A ja właśnie miałam zapytac o pieluchy huggies bo równiez zauwazyłam w sklepie nowa serie tych pieluch-tez ekonomiczna-czy któraś z was juz próbowała?Nam pampersy za bardzo nie odpowiadaja i troche sie obawiam ze huggies oszczedzając koszty te opakowania ekonomiczne zrobił podobnie jak pampersy.Jak wypróbujecie nowe huggiesy dajcie znac-ja jeszcze nie zaryzykowalam a poza tym musze zuzyc zapasy tych co mam-obym zdązyła bo małą juz powinna przejs na 3 a ja mam jeszcze 3 duze opakowania 2.
mysia23
mama dwójeczki
Oj madzix to będziesz miała problem z wykorzystaniem pieluszek...ja już ledwo wytrzymuje z pampersami 2, bo już są przymaławe, a do tego mały2-3 razy siknie i są pełniutkie, a zostało mi jeszcze pół tej 98-o sztukowej paczki i ten tydzien jeszcze musze wytrzymać...nie wiem jak haggisy, ale rozmiarowo są chyba takie same,wiec spiesz sie z wykorzystaniem;-):-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
moja mala miala uczulenie po huggisach.
a ja sie dziewczyny rozchorowalam podlapalam od patryka chorubstwo i teraz oboje jestesmy na antybiotykach gardlo strasznie boli najgorzej ze to jeszcze w tygodni kiedy swietac juz niedlugo no i oczywiscie chrzciny tyle roboty a mi sil brak buu...
Współczuję Madzia i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Antybiotyki zaczną działac, to za 2 dni lepiej się poczujesz.
Ja chrzciny robię w lokalu, więc moja robota ograniczyła się do wyboru menu oraz kupienia i uszykowania ciuchów dla całej rodziny. Imprezy w domu nie chciałam robic, po pierwsze za dużo osób przychodzi, po drugie tyle roboty jest dla mnie nie do ogarnięcia jak karmię piersią. Podziwiam te mamy. które robią imprezę w domu za umiejętnosc zorganizowania i ogarnięcia wszystkiego
Ja chrzciny robię w lokalu, więc moja robota ograniczyła się do wyboru menu oraz kupienia i uszykowania ciuchów dla całej rodziny. Imprezy w domu nie chciałam robic, po pierwsze za dużo osób przychodzi, po drugie tyle roboty jest dla mnie nie do ogarnięcia jak karmię piersią. Podziwiam te mamy. które robią imprezę w domu za umiejętnosc zorganizowania i ogarnięcia wszystkiego
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
my tez robimy chrzciny w restauracji. oprocz tego wlasnie przeprowadzamy sie do wlasnego "m" i nie mam czasu nawet pomyslec o swietach
reklama