reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja też tu zaglądam a tu pustki ;-)

my dziś też sporo byliśmy na dworze , potem przyszła burza a z nią przyszedł ból głowy....jak nie ząb to coś innego :baffled::wściekła/y:

reklama
Witam:-)

ale wczoraj lało i burza była:szok::szok: oczywiscie musiałysmy z kolezanka z ogrodu uciekać:baffled: no ale dzieciaki fajnie sie bawiły (Marek jest rok młodszy od Hubka), Hubertowi tłumaczyłam przedtem, ze Marek jest mniejszy od niego, że ma sie nim zaopiekować bo jest starszym kolegą i miło mnie zaskoczył, bo faktycznie wziął sobie do serca moje słowa i sie nim zajmował:tak::-):rofl2: aż czasem ubaw miałysmy z nich:-D

a faktycznie cos ostatnio pustawo tu:dry:;-) rozumiem, że wszystkie mamy korzystaja z przebłysków słonka i spacerują... a dzisiaj ma byc ponoć u nas bez deszczu:rofl2:

a mnie coś łapie:baffled: jakis katarek lekki mi się przyplatał i gardło mnie trochę boli:crazy: no oczywiscie jak byc chorym to tylko w dlugi weekend:wściekła/y:

miłego dnia:-)

Witam :-)
Od rana jak narazie słońce nieśmiało przebija się przez chmury. Zobaczymy jaki będzie dzień, bo wczoraj rano też zapowiadało się nieźle, a od 13tej do wieczora padało :crazy: Nie lubię upałów, ale deszczu już mam serdecznie dosyć.
Wczoraj byłam jakaś zupełnie bez sił, może dziś będzie lepiej :sorry:

Witam:-)
Wzięłam się za pranie pościeli i ręczników, więc mam trochę roboty:-p

Rosmerta i ja życzę Ci zdrówka:tak: Oby ten katar i ból gardła nie przerodził się w nic poważniejszego:no:

Rozalko udanych zakupów przed wyjazdem:-)

Miłego dnia:happy:

dzięki, dzięki:-) juz mi lepiej, ból gardła prawie całkowicie ustapił, no katar jeszcze jest, no ale przeciez to nie choroba;-):-D

wyrwałam sie na chwilke z pracy, bo z Hubertem do fryzjera musiałam podejechać:tak: grzeczny był jak zwykle, tylko na końcu już mu chyba za długo było i sie niecierpliwił i wołał "juz nie, juz nie":sorry: pani na to bedziesz miał krzywo, bo z tej strony juz obcięłam a z drugiej nie" a Hubek "tak może być":-D no ale udało sie i jest z dwóch stron równo:tak::-D

a na 15 mama do fryzjera pedzi:tak: musze podciąć wreszcie włosy, bo na nic to nie wygląda już:sorry::rofl2:

Rozalka a gdzie wyjeżdzacie? nie wiem czy coś przeoczyłam:eek::sorry: udanego wyjazdu w każdym bądź razie i zakupów też udanych:tak::-)

kurcze bniby miało od piatku juz nie padać, a dziś sprawdzam i niby ma padac i jutro i w piatek i trochę w sobotę:baffled:

reklama
Do góry