reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
czesc!
dawno mnie tu nie było bo odkąd zobaczyłam ile cięgnie prądu mój stary monitor to sie za głowe złapałam, więc go poprostu tylko 2 razy na dzien wlaczam a nie tak jak szedł całyyy dzień :-p
a to wsztsko przez licznik przedwpłatowy :confused2:
gdzie musze jezdzić i kupywać prąd i o tym mysleć bo tak jak kiedys mi go zabrakło i siedzielismy przy świeczkach i kominku :/

ale sie nagadałam;-)

miłego dnia !:-)

Witam

ale dzis jakas ,,przymulona'' jestem. Musze zrobic solidna kawe bo usne na stojaco.
Irtasiu, kociaki sliczne.:tak:

Dzień dobry:-)

Oliver zasypia, ja z Victorem już po śniadaniu. Teraz pora się ogarnąć i pomyśleć co na obiad;-) Na szczęście pogoda nie najgorsza:tak:

Irtasiu kociaczki urocze:sorry:

Oliwieczko
nawet nie myślałam, że jest opcja licznika przedwpłatowego:-p Z jednej strony ciekawe rozwiązanie, bo starasz się pilnować, a z drugiej co jeśli czasem zużycie prądu masz większe i Ci nie wystarczy... tak jak piszesz świeczki i kominek;-)

Karolino "pobudki" po dobrej kawce Ci życzę:tak: Swoją drogą to musimy się jeszcze kiedyś spotkać na placu zabaw, tam u Was, bo Victor się domaga zjeżdżalni, bo strasznie mu się podobała;-) No i chcemy "zwiedzić" niektóre osiedla, żeby wiedzieć w co się pakować:rofl2:

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Witam, ja dopiero teraz chyba się budzę, po trzeciej kawie :nerd: Milenka wstała dziś o 4:20, więc zabrała mi jakieś 2,5 godziny snu :baffled:

Ja dzis mam kiepski dzień i kiepski nastrój.Zaprawiałam czereśnie w słoiki,spacerowałam z Kuba,pokłóciłam sie z mężulem...i takie tam bzdury...

reklama
Do góry