reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

I dla naszych lutówkowych smyków i wszystkich bąbelków mamuś lutówkowych samych pogodnych dni i wspaniałego dzieciństwa!!!!

U mnie dzś marny dzień..boli mnie od 1 w nocy ząb....nie pomagają tabletki, nic..a wcześniej nawet mnie mi nie dawał znać, ze coś sie z nim dzieje...buuuu...musze do dentysty....

byliśmy na torcie u mojej mamy, ma dziś 50 urodziny, a sobotę imprezka dopiero, bo własnie kończy remont, po 4 miesiacach..

Pogoda do du...raz słońce, raz deszcze...a teraz własnie idzie burza, grzmi i chyba musze sie zwijać z kompa...:zawstydzona/y:

reklama
to był CUDOWNY dzień naprawdę mega udany wspaniał bal dla dzieci na naszym małym placu zabaw mega tony lizaków soczków ciasteczek batoników i balony balony balony i muzyka oj super dzieci bawił się pięknie i

Szymcio był sper grzeczny serio.
no i w nagrodę byliśmy na obiedzie w restauracji i jadł pięknie zupkę jarzynową sitki( frytki) z antrykotem i na deser lody :-D

a teraz czas spać dobranoc i koniec Dnia Dziecka.

Witam:-)

i zmykam do pracy bo full dzisiaj:nerd: brat pojechał na urlopik do Turcji (ech, zazdroszczę im:sorry::rofl2:) i teraz w trójkę siedzimy

moze uda mi sie w miedzyczasie pozaglądac i na inne wątki

miłego dnia:-)

ja wpadłam tylko się przywitać i zaraz szybkie odkurzanko i na spacerek bo słoneczko zaczyna nieśmiało zaglądać przez chmury trzeba to wykorzystać.

miłego dnia

bry dzień :tak:

ja trochę lepiej się czuję, antybiotyk działa :-)

laski też już można powiedzieć zdrowe uff ale Iza do przedszkola zawita dopiero we wrześniu, dzieci bardzo kaszlą i zasmarkane, a ja nie mogę ryzykować że znów coś złapie bo mamy wycinać migdał...

ja się muszę w końcu przysiąść do mojej teczki i konspekty popisać i sprawozdanie bo muszę do Bożego Ciała złożyć dokumenty ze stażu, najgorzej że nie mam pojęcia jak to wszystko ma wyglądać...

miłego wtorku życzę wszystkim

Witam:-)

na razie tylko sie witam, jak nadrobie wszystko to napisze cos od siebie.
My spedzilismy wspanialy dlugi weekend w ''irlandzkim Zakopanym'' z tym ze oprocz gor tutaj takze jest ocean. Bylo tak goraco, ze wczoraj Milena moczyla sie w oceanie (ktory akurat na tej plazy byl cieply). Szalala jak dzika z innymi dzieciakami- az zal bylo wyjezdzac. A teraz w domuy mnostwo prania.
Udanego dnia wszystkim :tak::tak::tak:

reklama
Do góry