reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Wikusia rośnij zdrowa!!! :-)

Co do upiekszania sie. Ciuszki kupilam sobie wreszcie nowe i jestem bardzo zadowolona. Sylwetka moja nowa bardzo mi sie podoba powiem nieskromnie. Jedynie brzuszek troche jeszcze wystaje. Paznokcie mam takie jak nigdy wczesniej , no po prostu piekne. Dlugie, mocne i zdrowe. Wlosy tez super, w ogole mi nie wypadaja. :laugh2:
Troche mnie nastraszylyscie ze jednak wyjdą :szok:
Mam nadzieje ze jednak nie :baffled: :baffled: :baffled:

Strasznie sie martwię o lil kate!!!:-:)-:)-(
Dziewczyny wy nie zastanawiacie sie dlaczego ona sie nie odzywa??? Może komp jej wysiadł, albo jest szalenie zabiegana, albo...ach!! lil kate gdzie jesteś???

Też się zastanawiam, dlaczego się nie odzywa. Może wysłac jej smsa, że się martwimy, niech da znac co się z nią dzieje :confused:

Dziewczyny, napisałam smska do lil kate. Odpisała,ze u nich wszystko w najlepszym porządku!
Kompik ma w serwisie i nie mam możliwości napisać.Jutro sie odezwie, bo będzie u rodziców...:tak::tak:

Ufff, jak to dobrze,ze wszystko u niej w porządeczku:-):-):-)

No to całe szczęście :tak: dobrze że napisałaś mysia23 :happy: :happy: :happy:

My dziś od rana mieliśmy najazd gości, mała przez to cały dzień oka nie zmrużyła, bo za dużo się wokół niej działo i jest teraz okropnie marudna, zmęczyła się chyba bardzo i ciężko nam ją teraz uspokoić :baffled:

A JA DZIS ZROBIłAM COS DLA SIEBIE BYłAM U FRYZJERA PODCIAC WłOSKI .TAK MI BYłO MIłO JAK MI GłOWE MYłA ZE PRAWIE ZASNEłAM:-D:-D:-D:-D
KOLOREK ZROBIE PO SWIETACH BO TERAZ NIE MIAłA CZASU(FRYZJERKA) A JA PRZEZ TEN SZPITAL NIE MIEłAM CZASU SIE WCZESNIEJ ZAPISAC:no:

reklama
Do góry