reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
No i u nas pogoda tez przygnebiajaca.
Niestety:dry:

Irtasiu kociaki takie śliczne i malutkie:sorry2: A instruktor to tak jak piszą dziewczyny - idiota jakiś:baffled:

Patri sytuacja Twojej kuzynki jest bardzo ciężka, ale ja zanim podjęłabym ostateczną decyzję o usunięciu ciąży, skonsultowałabym się z kilkoma specjalistami w celu potwierdzenia wad rozwojowych. Każdy się może pomylić, zawsze to jakaś nadzieja, że wcale tak być nie musi:tak: Trzymam mocno kciuki za odpowiednią decyzję, no i oby wszystko dobrze się skonczyło:tak:

Tyciu tak się wymęczyłaś, że jeszcze na koniec Cię przeziębienie złapało:sorry2: Zdrówka Kochana:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Witam kobiety!
Byliśmy na weekend majowy jak zwykle u rodziców, powiem wam, że juz mi nosem te km wychodzą:baffled:No, ale była tak cudna pogoda, że nawet mandat w drodze powrotnej jakoś zdzierżyliśmy:confused:
Wyprawiłam dziś Madzię na mini obóz językowy do Londynu i przez tydzień poczujemy się jak młode małżeństwo:-DU nas cały maj w rozjazdach, a przed majówką moja niania mi obwieściła, że wakacje zaczyna od 1 czerwca, czyli nie mam co z Wiki począć. Na szczęście mamy zgodziły się na zmianę przez 3 tygodnie z nami pomieszkać, nie wiem czy cieszyć się czy płakać:zawstydzona/y::confused::happy2:
Teraz nadrabiam zaległości, zeby wiedzieć co u Was:tak:

Witam:-)

no nareszcie słoneczko wróciło :-)

dzisiaj pierwszy dzień z soczewkami, musze sie na nowo oswoić z brakiem okularów na nosie;-):-)
noisłam przez pól roku przed slubem, no ale potem w ciąży musiaąłm zrezygnowac i teraz dopiero wrócilam do soczewek:-)

milego dzionka babencje;-):-D:-)

Czesc Babeczki;-)
Ja zaraz zmykam do pracki......pogoda okropna, wieje, pada i ogolnie do dup...:-p

Patri tosmutnecopiszesz.Aletrzeba wierzyć,że będzie dobrze,często zdarza sie,że takie opinie lekarzy saprzesadzone...

Patri okropne to co piszesz, strasznie mi przykro i smutno z tego powodu......ale jednak tak jak i dziewczyny nie moglabym nie dac szansy temu dziecku.....
Przede wsztystkim poszlabym do tylu lekarzy ile tylko mozliwe na badania.....czesto zdarza sie ze to pomylka, i jak ona biedna by zyla z ta swiadomoscia:-(
Wierze ze i tu bedzie taki przypadek i ze dzidzia okaze sie zdrowa jak rybka:tak:
ŻYCZĘ TEGO Z CAŁEGO SERDUCHA!!!

Milego dnia papapa

Witam i Ja ...u nas tez slonecznie!
:tak:
Witam:-)

no nareszcie słoneczko wróciło :-)

dzisiaj pierwszy dzień z soczewkami, musze sie na nowo oswoić z brakiem okularów na nosie;-):-)
noisłam przez pól roku przed slubem, no ale potem w ciąży musiaąłm zrezygnowac i teraz dopiero wrócilam do soczewek:-)

milego dzionka babencje;-):-D:-)

powodzenia! na pewno sie przyzwyczaisz :tak:

Witam:-) U nas dzisiaj nie pada, w końcu:-D Nawet jakieś słonko się przebija zza chmur, więc zbieram się z chłopakami na spacer:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Do góry