reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
A my już z Julcią po chrzcinach, miała go wczoraj i musze pochwalic moje dziecko bo bylo grzeczne jak aniolek:laugh2: nawet nie plakala jak jej lali wode na glowke<po mimo ze bardzo tego nie lubi podczas kompieli>
My z mezem tez dawalismy ksiedzu co laska.

My też planujemy chrzest na 8 kwietnia - bo to swieta...:tak::tak: i w duzej mierze dlatego...ksiądz raczej ma u nas cennik i za dana usługę pobiera kaskę z góry ustaloną...Ja sie wybieram w najblizszym czasie zamawiać chrzest, wiec nie wiem ile to kosztuje...
A kaske daje sie według mnie przy zamawianiu, za slub przynajmniej tak było dwa lata temu...

fajne te ciuszki, ale ja bym sie bala ze mala zaraz to wszystko pozalewa. i jak ja w to ubrac??

co to za boom na chrzciny??:-) my planujemy dopiero na wrzesien:tak:

Ale sie pozmawiałyście z tymi chrzcinami :-D
A my też we wrześniu dopiero robimy :tak: A to dlatego, że zamiast dwóch chrztów w rodzinie (siostra Jacka rodzi w lipcu) to zrobimy jedne duże podwójne chrzciny za jednym zamachem :happy:

My też z chrztem jeszcze poczekamy. Myślimy o cieplejszych miesiącach:-) . A poza tym nie mamy jeszcze chrzestnych dla małej. Do tego cała najbliższa rodzina na Pomorzu i prawdopodobnie chrzciny zrobimy u naszych rodziców.

reklama
A my małego też chrzcimy na święta ,bo i tak cała rodzinka się zjeżdza ,a co do płacenia to co łaska się daje księdzu chyba że któryś ma zrobiony cennik,bo i tak bywa.

Do góry