reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
mysia23: dodatkowe skórki Ci niepotrzebne.. w samym programie jest ich wystarczająco wiele Na razie ściągnij sobie programik, żeby było prościej i żebyś nie musiała się rejestrować, to ściągnij go ode mnie. Tutaj masz linka:
http://www.jb.jdm.pl/rozne/JAlbum.exe
Jak zainstalujesz, to zobaczysz że programik jest w języku polskim Ja też musiałam w nim parę godzin pogrzebać żeby nauczyć się jego obsługi, na razie spróbuj sama coś porobić, a w miarę możliwości jak będę miała chwilkę to pomogę Ci jak będziesz miała z czymś problem. Albo wogóle opiszę po kolei jak zrobić swoją galerię.
http://www.jb.jdm.pl/rozne/JAlbum.exe
Jak zainstalujesz, to zobaczysz że programik jest w języku polskim Ja też musiałam w nim parę godzin pogrzebać żeby nauczyć się jego obsługi, na razie spróbuj sama coś porobić, a w miarę możliwości jak będę miała chwilkę to pomogę Ci jak będziesz miała z czymś problem. Albo wogóle opiszę po kolei jak zrobić swoją galerię.
mysia23, ja mam założony album na onecie.(Albumy - Onet.pl Foto) Bardzo prosta sprawa. Skoro ja sobie poradziłam to Ty na pewno też:-)
dziewczyny ja 8 kwietnia bede miala chrzest malutkiej i zobaczcie jakie cudo znalazlam do ubrania dla niejhttp://www.allegro.pl/item170787092_chrzest_dla_twojej_pociechy_r_74.html
Madzia, ja też planuję chrzest na 8 kwietnia, ale jeszcze nie byłam załatwiac w kościele. Ty już byłaś? Powiedz mi czy płaci się konkretną kwotę za chrzest czy co łaska? no i ile to co łaska wynosi jesli to nie tajemnica, bo ja kompletnie się nie orientuję.
Sukieneczka śliczna, ale jak dla mnie za droga na jeden właściwie dzień.
Sukieneczka śliczna, ale jak dla mnie za droga na jeden właściwie dzień.
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kochane dziewczyny, potrzebna rada!!
Moja kolezanka jest w 9 tygodniu ciazy, zaczela krwawic, pojawilo sie podejrzenie odklejania sie łożyska.Lekarze kazali jej lezec. mowia ze stwardnila macica i ma lezec zeby zmiekla .
Czy ktoras z Was miala z czyms takim do czynienia? Jak mozna inaczej zmiekczyc macice i co to dokladnie znaczy?
Czekamy na Wasze podpowiedzi.
Moja kolezanka jest w 9 tygodniu ciazy, zaczela krwawic, pojawilo sie podejrzenie odklejania sie łożyska.Lekarze kazali jej lezec. mowia ze stwardnila macica i ma lezec zeby zmiekla .
Czy ktoras z Was miala z czyms takim do czynienia? Jak mozna inaczej zmiekczyc macice i co to dokladnie znaczy?
Czekamy na Wasze podpowiedzi.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Patri z tego co wiem, to łożysko powstaje dopiero w 12 tygodniu ciąży! Więc nie bardzo wiem co Ci napisać.. dziwne to jest dla mnie, nie rozumiem
Ja też krwawiłam na początku ciąży i też musiałam leżeć - do końca I trymestru, chyba nie ma innego rozwiązania :-(
A czy to twardnienie macicy nie oznacza po prostu skurczów? Lekarze nie kazali jej zażywać dużo magnezu na to? Ja zażywałam nawet 6 tabletek dziennie jak lekarz stwierdził że "macica się stawia" - też miałam twardy brzuch nieraz przez cały dzień. Ale to już było w drugiej połowie ciąży.
Ja też krwawiłam na początku ciąży i też musiałam leżeć - do końca I trymestru, chyba nie ma innego rozwiązania :-(
A czy to twardnienie macicy nie oznacza po prostu skurczów? Lekarze nie kazali jej zażywać dużo magnezu na to? Ja zażywałam nawet 6 tabletek dziennie jak lekarz stwierdził że "macica się stawia" - też miałam twardy brzuch nieraz przez cały dzień. Ale to już było w drugiej połowie ciąży.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
my bylismy juz u ksiedza zamowic chrzest na 8 kwietnia godz 10.00
dostalismy kartki do spowiedzi i dobrze ze wziełam akt urodzenia małej bo był potrzebny , adresy zamieszkania chrzestnych i ich daty urodzenia a o cene nie spytałam a ksiadz nie mowił
tak naprawde to zastanawiam sie czy cokolwiek dam jesli bedzie co łaska bo przeciez to ich '' zasrany obowiazek '' ochrzcic dziecko
za Konrada 6 lat temu płaciłam 50 zł
patri dziwie sie ze twoja znajoma nie dostał nic na potrzymanie typu duphaston czy luteine
moja macica tez sie stawiala od 5 tygodnia ciazy z Sara ale nie krwawiłam
miałam uwazac i lezec przynajmniej do 15 tygodnia
JA natomiast krwawiłam w 12 tygodniu (dwie plamki na majtkach znalazłam i pojechałam do szpitala ) bedac z Maja (
[*]aniołkiem 20.01.2006) w ciazy i wtedy juz była martwa od 5 tygodni a lekarz stwierdził ze serce bije 3 tygodnie wczesniejjak byłam a taki dobry pan doktor byłłłłłłłłłłłłłłłł
MOJA RADA NIECH JA OBEJRZY JESZCZE INNY LAKARZ DLA PEWNEJ DIAGNOZY NIKT NIE JEST NIE OMYLNY
dostalismy kartki do spowiedzi i dobrze ze wziełam akt urodzenia małej bo był potrzebny , adresy zamieszkania chrzestnych i ich daty urodzenia a o cene nie spytałam a ksiadz nie mowił
tak naprawde to zastanawiam sie czy cokolwiek dam jesli bedzie co łaska bo przeciez to ich '' zasrany obowiazek '' ochrzcic dziecko
za Konrada 6 lat temu płaciłam 50 zł
patri dziwie sie ze twoja znajoma nie dostał nic na potrzymanie typu duphaston czy luteine
moja macica tez sie stawiala od 5 tygodnia ciazy z Sara ale nie krwawiłam
miałam uwazac i lezec przynajmniej do 15 tygodnia
JA natomiast krwawiłam w 12 tygodniu (dwie plamki na majtkach znalazłam i pojechałam do szpitala ) bedac z Maja (
[*]aniołkiem 20.01.2006) w ciazy i wtedy juz była martwa od 5 tygodni a lekarz stwierdził ze serce bije 3 tygodnie wczesniejjak byłam a taki dobry pan doktor byłłłłłłłłłłłłłłłł
MOJA RADA NIECH JA OBEJRZY JESZCZE INNY LAKARZ DLA PEWNEJ DIAGNOZY NIKT NIE JEST NIE OMYLNY