reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)
u nas piekna zima tej wiosny:rofl2: wczoraj ajk sypneło sniegoiem i przymroziło to byłam w szoku, bo normalnie u nas w goródku to sie juz kolorowa zaczynało robic, krokusy wyszły wszystkie, wczesna odmiana tul;ipanów powychodziła tylko czekałam jak zakwitna a tu spadł snieg:baffled: ale za to słonecznie dziś i troche energii mozna podłapać
tylko nie moglismy wyjechac do pracy bo nam sterownik od bramy zamarzł:baffled: pewnie sie tez juz zimy nie spodziewał:rofl2: no i spóxnionko dop pracy bo mąz musiał brame rozkręcać:-p

miłego dzionka dziewczyny i dobrych humorków:-)

reklama
Hej , a ja myslalam, że ja jedna mam doły. A tu widzę nastroje rozmaite...
Konczą mi się studia, nie mam juz zajęć i popadam znowu w jakies totalne przygnębienie, że sie nie nadaję do niczego, że nie znajde pracy, że tak naprawde po tych studiach nic nie umiem, a latka swoje mam........ Kurcze jak mi źle.
Zaczynam tonąć...
Jakoś wszyscy zajęci swoimi sprawami, nawet na dobrą sprawę nie mam kogos bliskiego do kogo mogę iść na kawę się wygadać...
Zostałyscie Wy!
Nie mam ochoty wychodzić z domu, dobrze, że po dzidzię do żłobka chodzę, bo zaszyłabym się w domu...
:-:)-:)-(

reklama
Do góry