reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
U nas slonecznie ale jeszcze troszke mrozno z rana a ja ponownie chora na gardlo i goraczke wczoraj mialam:baffled:

reklama
Witam i tez zaraz zmykam bo kolezanka jedzie na kawke....:))
Jula spi wiec mozemy spokojnie pogadac....
na spacerku doslownie chwilunie bylysmy....zimno wieje jak w kieleckim....OKROPNA POGODA...

Sto lat dla Patryków

Wyrazy uznania dla Agusi

zdrówka dla Irtasi

szybkiego zniknięcia śliwki dla Julki

i jeszcze niech to małe wrzeszczące co mi siedzi na kolanach się uspokoi bo oszaleję :rofl2:

Witam i ja:tak:
Niestety i mnie dopadło choróbsko, grypa żołądkowa, pierwszy przywlókł to paskudztwo A. :baffled:Teraz zanoszę modły, żeby dzieci nie padły ofiarą:confused:Na weekend chcieliśmy do Zakopanego pojechać, w sumie to mamy nawet zaliczkę zapłaconą, mam nadzieję, że plany nie spalą na panewce:sorry2:

Witam:-):-):-)

Wyrazy uznania dla Agusi

zdrówka dla Irtasi

szybkiego zniknięcia śliwki dla Julki

i jeszcze niech to małe wrzeszczące co mi siedzi na kolanach się uspokoi bo oszaleję :rofl2:

Przylaczam sie - Wisnia mala szybko sie uspokoila?
Miśka duzo zdrowia - moze do weekendu wyzdrowiejesz.

U nas dzis przepiekna pogoda. Milena bawila sie w ogrodzie bedac ubrana w bluze (ogrod mamy bardzo sloneczny). Podobno jest 16 stopni,a w sloncu cieplej. Normalnie jak w PL w cieple majowe dni. Az energie do zycia poczulam.

Udanego dnia wszystkim.

reklama
moje dziecko z tatą na dworze w piasku babki klepie :szok: w domu mam po huraganie R umył okna ściągnął firanki i gorzej po niż przed :sorry2:

Do góry