reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

normalnie piję Melisę serio bo dziś to już padam. był katar ok walczyłam dbałam by nic więcej no i co no i proszę początek chrypy- jak słszę ten głosik to już widzę zapalenie krtani i wszystko co najgorsze.
kiedyś przez tą ":żabę" - chrypę bo tak ją nazywamy wyląduję w wariatkowie. do tego mój K wyjechałdo piątku i zostawił mnie bez auta.
dramat dramat dramat
kurczę czy ja naprawdę nie potrafię się Szymkiem opiekować, że ta chrypa skąd jak siedzimy w domu dzrzwi zamknięte jak wietrzę pokój to go tam nie ma no i co i D**A ZBITA.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
no wlasnie sliczna JULECZKA, guza widac wiec dziwne ze "czeski film" w przedszkolu ... PATRI powodzenia na wegzaminie, bedzie GIT!

TYCIA oj TY jestes bardzo pracowita, uklon wielki a prace na pewno napiszesz nqa czas!

AGUSIA juz gdzies pisalam WOW Ty kolejny pracusiu!

IRTASIA dobrze ze pierwsza lekcje masz za soba, na pewno bedzie coraz lepiej! bedziemy trzymac kciukasy!

ZMECZONYM I SMUTNYM zycze slonca i radosci
a PATRYKOM wszystkiego naj naj naj

dzis mam lepszy humor, byla u mnie kumpela i spontanicznie mnie poprosila zebym jej obciela grzywke...bylo duzo smiechu i na razie jestesmy jeszcze kumpelkami, zobaczymy co powie jak wymyje wlosy...:-p

KAROLA oby to tylko chrypka! nie martw sie na zapas, nie musi byc od razu zapalenie krtani! zdrowka dla Szymusia!

no właśnie z tego wszystkiego nie dopisałam WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO PATRYKOM

No wiem ale ja to już mam straszne wizje szpitala kroplówki a plu wypluć chodzę i nasłu****ę czy równo oddych czy nie harczy. oby to chypka tylko średnio wszystko pomaga.

Karola trzymaj sie dzielnie.Ja tez taka panikara jestem,więc rozumiem,ale jak trzeba,to niestety,zaciskam zęby i działam.
Patri ja też widzę guza.Choc Ci powiem,że Kuba strasznie płacze jak sie uderzy,ale raz uderzył sie na chodniku,ale tak był zaaferowany śmieciara,że nawet nie jęknoł.Potarł guza i pobiegł dalej.A potem śliwa 3 razy większa niz Juleczki.

Witam

chorowitkom duuuuzo zdrówka zyczę

tym ze złym humorkiem usmiechu:tak::-), może dzisiaj bedzie lepszy dzień...

Agusia sama obrobiłaś pół świniaka to należy ci się medal normalnie:tak::tak::-)

Irtasia no to "pierwsze koty za płoty", a teraz to juz bedzie tylko lepiej!!!:tak::-)

Patri powodzonka na egzaminie!

miłego dnia babencje:-)

reklama
Do góry