reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam;-)
dziekujemy za życzenia i dużemu Patrykowi tez skaładamy najlepsze zyczenia imieninowe:tak::tak::tak:
a ja składam mojemu rano żczenia a on do mnie a prezent tez dostane:sorry2:a ja calkowicie zapomniałam i sru w samochód zapakowałam maluchy i do sklepu mały torcik kupiłam i teraz kto dzwoni i składa mu życzenia zaprasza na jego mały tort:sorry2::-D

Tez skladam zyczonka solenizantom:tak::-)

Ja dzis mam juz pierwsza jazde za soba jaja byly bo gosciu juz udawal ze z auta ucieka chyba myslal ze mnie rozbawi ale ja wpadlam w taka panike ze az noga mi skakala:zawstydzona/y::sorry2: i przez pierwsze 5 minut on jechal a ja tylko krecilam kierownica i wlaczalam migacze:-D potem juz szlo lepiej musze potrenowac tylko sprzeglo bo za szybko je puszczam i albo ruszam z usmiechem lub zdycha:sorry2:

dla solenizantów sto lat
dla chorych zdrówka
dla nie w humorze duzo humoru a dla zapracowanych...juz wtorek do konca juz mało;-):-D

ja mam łapy do podłogi ...sama i pół tego scierwa i 2 dzieci :rofl2::crazy::baffled::-(
se padne wieczorem na cyce az miło

Hej Kobiałki.
Jutro egzamin tralalalalalala... Nie ważne, idę na jana, zdam to zdam, nie to nie, nie będę się spinać.

Słuchajcie jakie jaja. Idę wczoraj po Julkę do żlobka, chce zakładać czapkę, patrzę... a tam śliwa wielkości jabłka na czole!!:szok: Z takim czerwonym wgłębieniem. No, myślę, nieźle musiała przyfasolić.... Tyle, że nikt nie powiedział mi ani słowa...
Dzwonie do B.: Hej, a jak ja prowadziłes rano do żłoba to nie przydzwoniła gdzieś głową?
On mówi: nieeee.
No to dzwonie po ciotkę żłobkową i pytam co jest. A ona nie wie... :confused: Przyszła dyrektor, też nie wie, w zeszyt nic nie wpisane. Pielęgniarka, też nic nie wie... Nikt nic nie wie.... Lepiej niz w mafii... :ninja2::ninja2::ninja2:
Wyszło na to, że musiało stać się przy paniach z pierwszej zmiany i nie przekazały... Ma się wyjaśnić.
Dostaję dziś telefon, że panie z pierwszej zmiany tez nic o tym nie wiedzą!!!!!!!!!!!!!! :ninja2::ninja2::ninja2:
No i jeszcze słyszę, że było wtedy 16 dzieci i panie mogły nie widzieć, że coś się stało..... :baffled::baffled::baffled:
Naprawdę mogły nie widzieć??? A słyszeć???? Musiało boleć takie bum. Nie wiem co sobie myśleć... :confused:

Ledwo co widać tu na fotce, ale wczoraj było niezłych rozmiarów...

Załączniki

• P1130559mm.JPG
    P1130559mm.JPG
    63,4 KB · Wyświetleń: 34
  • P1130545mm.JPG
    P1130545mm.JPG
    73,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Patri,jaka śliczna z Juleczki dziewczynka.Minki robi aniolka,wprost nie można uwierzyc,ze maly z niej diabełek;-):-).
To dziwne,ze żadna z Pań nie zauważyła:baffled:.

Najlepsze życzenia dla Patryków:-):tak:!

Irtasia,zanim sie nie obejrzysz będziesz śmigac autkiem.Bardzo dobrze,że zdecydowałaś sie na kurs,bo jak czytam ,ze rano znowu zmokłaś albo zmarzłaś,to mi Was szkoda:blink:.
Agusia i jak odpoczywasz już? Ja też nie mam siły:no:,a jeszcze muszę napisac jedna prace z geografii,wymagająco ode mnie sporo zaangażowania:confused:(na dniach).
Nie mam ostatnio czasu :no:.

Do góry