reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczór:-) Ja też mam dopiero chwilkę, bo dzieciaki śpią, a mąż coś czyta. Minął dzień, a ja prawie nic nie zrobiłam:sorry2: Zn. zrobiłam, ale nie tyle ile planowałam:rofl2: Dzisiaj kupiłam sobie sześć prymulek i jutro wsadzę je w doniczki, przy okazji zajrzę jak się mają cebulki frezji;-)

Kasiad najlepsze życzenia dla Pauliny z okazji 18. urodzin:
Życzę Ci Paulino znalezienia takiej pracy,
takich przyjaciół i takich możliwości, o jakich marzysz.
Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją i odwagą,
z entuzjazmem, zapałem i radością.
Weź to wszystko i zbuduj z tego życie,
które warto przeżyć...
dorosle.jpg

Oliwieczka ja również składam gratulację Twojej Siostrze - od wczoraj już Pani Magister:tak:

Rozalko oby już przeszło Kubusiowi i go nie męczyło więcej:-)

Ok, to ja idę zrobić sobie w końcu jakąś kolację:sorry2:

reklama
Witam.
Humorek mi wrócił troszke.
Młody nie wymiotuje,spaliśmy super.Wprawdzie nie chce jeść za bardzo,ale i to pewnie sie unormuje.

Witam;-)
rozalka super że z Kubusiem lepiej:tak:
Oliwieczka przekaż gratulacje siostrze:tak::tak:
Nuśka Weronika na każde "nie" reaguje taka złością spina sie wrzeszczy masakra co sie stało z moim grzecznym dzieckiem:confused::dry:

Nuśka! Mam tak samo z Julcią, no może trochę mniej ostatnio, chodzi mi o to branie na ręce a jak nie, to siup na ziemię. I wrzeszcy. Pokazałam jej, że nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia, bo nie robi, przyzwyczaiłam się :dry:
I jakoś zaprzestała tych popisów. Czasem jeszcze w nocy mi wrzeszczy ŁA = na ręce. Ale jak ją biorę w nocy to mam chodzić, bo jak usiądę to jest wyginanie sie wyrywanie, kopanie i wrzask... :confused:

Zioła? : Kwiat więzówki i kwiat bzu czarnego.
Ale to hipnoza spowodowała, że uwierzyłam w magczną moc tych ziół.:baffled: Z nocha się wali i jej i mi, kaszel taki, że głowa mała. Ogólnie kichamy i prychamy....... :-(

Nooooo dobrrraaa, nie wrzystko natychmiast. Dziś też zaparzyłam te zioła. Zobaczymy za parę dni w którą stronę są zmiany i czy w ogóle.

Dziś wstałyśmy o 6. Słonko nastraja pozytywnie, lubie tak wcześnie zaczynać dzień.

Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
Witam z rana :blink:

ja o 7 obudzona i półprzytomna jestem:baffled:
za oknem leje deszcze :baffled: wiec chyba dłuższy spacer sobie odpuścimy :baffled:

Emilka szaleje a ja zasypiam :sorry2:

Witam :-)
Dopiero niedawno wstałam, Oli jeszcze śpi. Poszła późno spać, bo goście na 18nastce Pauliny długo siedzieli. Imprezka ogólnie udała się super, Paulina zadowolona, dostała swoją upragnioną lustrzankę Pentaxa K200D i 9 stówek. Aparatem robiła odrazu zdjęcia na imprezce, więc co nieco Wam pokażę, choć zdjęcia nie wyszły jakieś super ostre, Paulina musi się nauczyć go obsługiwać, ustawiać itd.

Nuśka, Patri - Oliwka nie chce siedzieć za bardzo na rękach, ale wiem, że taki okres jest normalny, dzieci czują niepokój i u mamy czują się najbezpieczniej.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Z moim okiem juz troszke lepiej :tak:
Kurcze normalnie paranoja z tymi lekarzami ,siostra poszla w piatek z malym do lekarza bo wymiotowal a ona zamiast mu krew pobrac to ja z nim do okulisty poslala bo ona niby nie widzi przyczyny wymiotywania maly Oli mial wczoraj roczek i slabnol a dzis z rana dwa pawie i na pogotowie pojechali okazalo sie ze jest odwodniony dostal jakies ampulki jak do wieczora nie przestanie wymiotowac to do szpitala a siostra jak powiedziala lekarzowi ze tamta ja poslala do okulisty w piatek to on stwierdzil ze podejrzewala guza mozgu:szok:

Irtasia ale coś kręcą ci lekarze :baffled: mam nadzieje ze jednak nie miała racji :szok: i to nic poważnego zdrówka dla małego :tak::-(

i dobrze że z twoim okiem lepiej :tak:

Kasiad to ładnie balowaliście :tak::-D

ale mnie dziś głowa boli jak nigdy :szok::-(

reklama
Do góry