reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oliwieczka ślicznie ci w okularkach, no ale jak to dziewczyny zauważyły - ładnym we wszystkim ładnie
Ja tez muszę iść do okulisty, zwlekam już pół roku a mam zalecenie, ze praca tylko w okularach a to dla mnie jak wyrok...i widzę, że wzrok mi sie pogarsza po codziennym gapieniu sie w monitor:-:)-(

Parti świetnie, że wróciłaś do nas...i na pewno szybo uporasz sie z egzaminami - w końcu tylko 4 i koniec, absolutny koniec..do dzieła!!

Irtasia dasz rade -taka sprytna z Ciebie babeczka...trochę wiary w siebie

Kasiad udanej imprezki i wszystkiego najlepszego dla Pauliny!!!

reklama
Witam:tak:
Patri też jestem ciekawa co to za zioła:tak:
Zdrówka dla dzieciaczków: Kubusia, Julci i małych Wisienek, no i dla Irtasi:tak:
Kasia udanej 18 Pauliny;)
My wybywamy dziś na domową imprezkę, więc wieczór zapowiada się miło, do jutra jest u nas siostra A. więc zmykam do towarzystwa, no i obiad robić:happy:

Witam wszystkie panie po tygodniowej nieobecności..

Ciesze sie, ze ostatni tydzień jest tak obfitujący w pozytywne nowiny na naszym wątku..ogólnie widzę, że nastrój sie rob wiosenny i wszytskim wszystko sie jakoś ukłąda...cudownie..

He,a ja mam wrażenie,że większość troszkę zdołowana i wieści take sobie...szzególnie choróbska...

Dobrze,że z Filipkiem OK,najadłaś sie strachu biedna.

He,a ja mam wrażenie,że większość troszkę zdołowana i wieści take sobie...szzególnie choróbska...

Dobrze,że z Filipkiem OK,najadłaś sie strachu biedna.
Tak rozalka, ale choroby są wkalkulowane w okres przedwiosenny i strasznie mi zal chorowitków, ale z tego co widzę już lepiej.....ale nikt nie pisze o tragediach, co ostatnio sie zdarzało, jak tylko czytałam na wątek po przerwie....nie jest źle!!!

Czesc wszytstkim czesc Mysia

Zaraz zmykam na oblewanie mgr mojej siostry! udało sie jej obronic :-)

wiosna tuz tuz:-) spacerek po mieście zaliczony :tak: słoneczko swieci 10 stopni az chce sie cos robic:tak: własnie ogladam kwiatki na balkon :rofl2:

miłegno weekendu zyczę!
i jeszcze raz dziekuje za miłe słowa w strone okularnika ;-)

Tak rozalka, ale choroby są wkalkulowane w okres przedwiosenny i strasznie mi zal chorowitków, ale z tego co widzę już lepiej.....ale nikt nie pisze o tragediach, co ostatnio sie zdarzało, jak tylko czytałam na wątek po przerwie....nie jest źle!!!

No prawda.
Super zdjęcie w podpisie masz.:tak:

Czesc Wszystkim:)
Mala spi, maz na piwku wiec mam chwilke.....
Jestem wykonczona od czasu przeprowadzki....JUla jest nieznosna....nie wiem czy przez chorobe czy przez zmiane otoczenia:((((
To jest straszne ale dzisiaj sie cieszylam ze ide do pracy.......
A jak wrocilam masakra ciagle himery, ciagle chciala apa....a jak nie biore jej na rece to wycie OKROPNE.....I RZUCANIE SIE NA PODLOGE.....Bosze o co jej chodzi?/:/

W końcu mogę odpocząć.Kuba wprawdzie nie wymiotuje już,ale nie chce jeśc,dałam mu trochę kleiku na wodzie,zjadł,ale widać,że mu niedobrze.Teraz spi słodko.
Mąż po wielkich łowach,poszedł jeszcze na piwko.A ja mam lampeczkę wina i sie delektuje chwilą ciszy i spokoju.

reklama
Moje dziecko niedawno też zasneło wiec mam chwilkę ;-)

Oliwieczka gratki dla siostry :tak:

Nuśka oj Emilka też ma takie dni marudzenia dziś od rana taka byla :baffled:ale po drzemce jej jakoś przeszło :tak:

Rozalka dobrze że z Kubuś chociaż nie wymiotuje biedaczek :tak:

Do góry