reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)

Mysia chcemy cie, chcemy :tak:;-):-) fajnie, że zaczyna wam sie ukladać, trzymam kciuki by wszystko było ok:tak::-)

Gosia to ale chomikowa rodzinka duuuża:-D:-p ja narazie dziekuję, miałabym obawy ze Hubek w ataku złości by chomiczka zdusił i by było po chomiczku:sorry2::zawstydzona/y: poczekamy jeszcze z tym:tak:

a ja lubie mieć wyprasowane wszystko odrazu:tak::-p, bo potem jak np gdzieś wychodze to wrzucam tylko na siebie i juz, a tak bym musiała jeszcze stac i prasowac, a jakoś np przed pracą to nie miałabym natchnienia chyba już prasowac o 6.30:dry::rofl2: chociaż czasem sterta prasowania lezy jak nie ma kiedy i prasujemy partiami to co najbardziej potrzebne będzie w najblizszych dniach:tak:
hehe, znam jedną kobiete co nawet skarpetki mężowi prasuje:-D:-D:szok::-D:rofl2: no ale widocznie ma nadmiar czasu...:-p

milego dzionka babeczki:-)

reklama
nie mialam błędu jazdy się boję bo mialam długie przewrwy i trudno mi zacząc napoczatku trochę mija zanim sie rozkręcę i boje sie ze moze mnie to położyc na egzaminie a druga rzecz to tak ze jestem prędka i nerwowa i boje sie ze czegoś zapomnę
wiesz co ja sobie obrałam taką taktykę,że wyobrażałam sobie,że ten egzaminator to tak jak mój instruktor:-D i się nie będę przy nim stresować,poza tym trzeba z nimi gadać ,pokazać ,że jesteś na luzie i się nie stresujesz:tak:ja się go spytałam czy się boi?:-Da on się zaczął śmiać i powiedziałam,że mam dziecko i muszę mieć prawo jazdy bo jest mi potrzebne:sorry2:,i chyba chciał mnie przepuścić,bo 2x zgasł mi samochód na placu i ze 4x na mieście:-D,a na koniec miałam sytuacje z innym samochodem,którego chciałam minąć a on za każdym razem wtedy chciał się włączać do ruchu:baffled:i trochę z nim podyskutowałam o tej sytuacji,ale mnie przepuścił:-pno i przed egzaminem miałam co dzień lekcje i w dzień egzaminu też 2,więc dałąm radę.
powodzenia:-)

reklama
Witam:-) Ja też zaraz będę odkurzała i robiła obiad. Dzisiejszej nocy Oliver dał mi pospać od 22 do 4:50:szok: Naprawdę super i wysypiam się:rofl2:

Mysiu czekamy tu na Ciebie:tak: Bardzo się cieszę, że zaczyna się układać między Tobą a Twoim mężem:-) Może powolutku, malutkimi kroczkami wszystko wróci do starych dobrych, albo i jeszcze lepszych czasów:tak: Powodzenia, trzymam kciuki;-)

Gosiu to teraz masz rodzinkę jak się patrzy:rofl2::-D

... a ja lubie mieć wyprasowane wszystko odrazu:tak::-p, bo potem jak np gdzieś wychodze to wrzucam tylko na siebie i juz, a tak bym musiała jeszcze stac i prasowac...
hehe, znam jedną kobiete co nawet skarpetki mężowi prasuje:-D:-D:szok::-D:rofl2: no ale widocznie ma nadmiar czasu...:-p

To tak jak ja;-) Tylko że ja nie prasuje wszystkiego, a już napewno nie prasuję skarpetek;-):-D:rofl2:

Miłego dnia:-)

Do góry