reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
No dziewczyny, może WolfiA miała to szczęście i już jest po, czego jej z całego serca życzę, ale ja po 4 godzinach od odejścia wód byłam dopiero w połowie drogi i to tej łatwiejszej:ninja2:

2 lata temu o tej porze to juz tuliłam Kubula.
Robie pasztet:baffled:Parze kiełbachę:baffled:Mięsko dopiero dojechało,ale jutro reszta pracy...

ojej dopiero teraz doczytalam- POWODZENIA WOLFIA!!!!!!!!!!!!
moze faktycznie juz po? az mi sie plakac chce(lzy wzruszenia), bo przyzpomina mi sie nasze forum dokladnie 2 lata temu..........:sorry::tak:

mi np wody odeszly 10 min przed przyjsciem na swiat Lusi, choc wiem ze czasem od odejscia wod do narodzin moze uplynac sporo czasu

W kazdym razie czekamy na wiesci od WOLFI:laugh2::-D

mi np wody odeszly 10 min przed przyjsciem na swiat Lusi, choc wiem ze czasem od odejscia wod do narodzin moze uplynac sporo czasu
U mnie 9 godzin ;-)

W ogóle przypomniało mi się coś.
Mój Tomek wielokrotnie na spotkaniach przy wódeczce z naszymi przyjaciółmi (chrzestną Oliwki i jej mężem) opowiadał, jak to on się strasznie męczył tyle godzin na szpitalnym zydelku, a ja mu przecież obiecałam, że czwarte to szybko urodzę :-D Wiecie, takie tam normalne rozmowy po kielichu (nie jednym :ninja2:).
No i 26 stycznia w dzień urodzin Oliwki dostałam od Magdy taką wiadomość na gg:
Najlepsze życzenia urodzinowe dla mojej Oliwki!
To już 2 lata minięły, kiedy biedny Tomek siedział na niewygodnym stołeczku i rodził Oliwkę, a Ty w tym czasie wygodnie leżałaś na łóżku!!!!!!

:-D:-D:-D

reklama
Do góry