reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ojej dopiero teraz doczytalam- POWODZENIA WOLFIA!!!!!!!!!!!!
moze faktycznie juz po? az mi sie plakac chce(lzy wzruszenia), bo przyzpomina mi sie nasze forum dokladnie 2 lata temu..........
mi np wody odeszly 10 min przed przyjsciem na swiat Lusi, choc wiem ze czasem od odejscia wod do narodzin moze uplynac sporo czasu
W kazdym razie czekamy na wiesci od WOLFI
moze faktycznie juz po? az mi sie plakac chce(lzy wzruszenia), bo przyzpomina mi sie nasze forum dokladnie 2 lata temu..........
mi np wody odeszly 10 min przed przyjsciem na swiat Lusi, choc wiem ze czasem od odejscia wod do narodzin moze uplynac sporo czasu
W kazdym razie czekamy na wiesci od WOLFI
U mnie 9 godzin ;-)mi np wody odeszly 10 min przed przyjsciem na swiat Lusi, choc wiem ze czasem od odejscia wod do narodzin moze uplynac sporo czasu
W ogóle przypomniało mi się coś.
Mój Tomek wielokrotnie na spotkaniach przy wódeczce z naszymi przyjaciółmi (chrzestną Oliwki i jej mężem) opowiadał, jak to on się strasznie męczył tyle godzin na szpitalnym zydelku, a ja mu przecież obiecałam, że czwarte to szybko urodzę Wiecie, takie tam normalne rozmowy po kielichu (nie jednym ).
No i 26 stycznia w dzień urodzin Oliwki dostałam od Magdy taką wiadomość na gg:
Najlepsze życzenia urodzinowe dla mojej Oliwki!
To już 2 lata minięły, kiedy biedny Tomek siedział na niewygodnym stołeczku i rodził Oliwkę, a Ty w tym czasie wygodnie leżałaś na łóżku!!!!!!
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To już 2 lata minięły, kiedy biedny Tomek siedział na niewygodnym stołeczku i rodził Oliwkę, a Ty w tym czasie wygodnie leżałaś na łóżku!!!!!![/I]
Ale sie uśmiałam.
No faktycznie,biedaczek