reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Moja mama miała wstawiane implanty w górnej szczęce i to dwa razy:szok:.Nie podobało jej sie jak jej wstawili i poszła jeszcze raz gdzie indziej:sorry2:.Oczywiscie druty miała te same:tak:.Nie wiem ile płaciła za pojedynczego zęba:no:.

:szok: mam tylko 1000 zł myslałam ze mi cos z tego zostanie na szmatke jakas :dry:
takie ceny ?? olaboga:shocked2:

no niestety:baffled: ale to jest cena za implant wkrecany na śrubę, gwarancja na 15 lat,a wytrzymuja dłużej. Peniwe sa inne jeszcze sposoby na "załatanie" dziury po 6. Ja się zdecydowałam, bo mi górna szóstka zaczęła sie juz obniżac i np przy zakładnaiu mostka musiałabym mieć szlifowane zęby, co je osłabia niestety:dry:
a tak mam nówkę zęba, jak swój:-p tylko wiem ze mi sie juz psuc nie będzie;-)

no niestety:baffled: ale to jest cena za implant wkrecany na śrubę, gwarancja na 15 lat,a wytrzymuja dłużej. Peniwe sa inne jeszcze sposoby na "załatanie" dziury po 6. Ja się zdecydowałam, bo mi górna szóstka zaczęła sie juz obniżac i np przy zakładnaiu mostka musiałabym mieć szlifowane zęby, co je osłabia niestety:dry:
a tak mam nówkę zęba, jak swój:-p tylko wiem ze mi sie juz psuc nie będzie;-)
ja mam takie zęby ze najchetniej wszytskie bym wymieniala, ciagle jakies ubytki i to od korzenia wiec kanalowki, niby białe a starsznie słabe

hej dziewczyny:-)
okropna pogoda u nas dziś, wieje i zimno jak diabli. Wiki dopiero od 30 min poszłą podrzemkować, a ja mam chwilę na nadrobienie zaległości:tak:

reklama
Do góry