reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Mąż mnie obudził,bo dzwonił,żeby Kubulowi sto lat zaśpiewać.Teraz jubilat je śniadanie,a potem sprzątanko i miły dzionek z synkiem.Dopiero wieczorkiem mama wpadnie na kawkę,a imprezka w sobotę.:tak:Szkoda,że męża nie ma,bo chcielismy jechac do Aqua Parku:baffled:cóż,przełożymy na póżniej.Miłego dnia BB-Babeczki.

Rozalka powiedz mi własnie, wy chodzicie z Kubulem na basen??:confused: nie pogarsza mu sie skóra po tej wodzie:confused: pytam, bo tez chcielibysmy sie przejść z Hubkiem na basen, ale troszke sie obawiam co będzie potem:sorry2:

Witam z rana i zaraz uciekam ;-)

nie wiecie po co te za napisy przy niektórych wątkach : live topic
thread_livetopic.gif
:confused: i jakaś rameczka mi wyskoczyła i znikneła :dry:

Rozalka powiedz mi własnie, wy chodzicie z Kubulem na basen??:confused: nie pogarsza mu sie skóra po tej wodzie:confused: pytam, bo tez chcielibysmy sie przejść z Hubkiem na basen, ale troszke sie obawiam co będzie potem:sorry2:
No właśnie niebyliśmy nigdy,bo miała zawsze te suche plamy,ale teraz lekarz mówił,że mozna spróbować.Tylko trzeba w domu posmarować Kubulę balsamem i zaraz po wybrykach spłukać woda(oczywiste)i nasmarować najlepiej wazeliną.Więc chcieliśmy spróbować i pojechać na godzinkę.:tak:
Aha,ale powiem ci,że rozumiem Twoje obawy,latem po jeziorze Kuba miał straszna skórę,ale ył taki szczęśliwy............
Witam z rana i zaraz uciekam ;-)

nie wiecie po co te za napisy przy niektórych wątkach :
thread_livetopic.gif
:confused: i jakaś rameczka mi wyskoczyła i znikneła :dry:

Sama nie wiem po co te dodatki:baffled:też sie zastanawiałam.

Ostatnia edycja:
No właśnie niebyliśmy nigdy,bo miała zawsze te suche plamy,ale teraz lekarz mówił,że mozna spróbować.Tylko trzeba w domu posmarować Kubulę balsamem i zaraz po wybrykach spłukać woda(oczywiste)i nasmarować najlepiej wazeliną.Więc chcieliśmy spróbować i pojechać na godzinkę.:tak:
Aha,ale powiem ci,że rozumiem Twoje obawy,latem po jeziorze Kuba miał straszna skórę,ale ył taki szczęśliwy............

No własnie, wyobrażam sobie juz jaką Hubek by miał radochę:-D ale wiesz w jeziorze woda brudna, a w basenie to inaczej już:tak:
myslimy, żeby się przejśc, ale poczekam jeszcze na lepszą pogodę, bo nie chce by mi się rozłozył po takim wyjściu:dry:

no i ciekawa jestem jak to bedzie jak bedziemy w Grecji i bedzie sie kapał w morzu... czy się nie pogorszy wtedy skóra... no ale jak nie spróbujemy to sie nigdy nie dowiemy:-p

reklama
no i ciekawa jestem jak to bedzie jak bedziemy w Grecji i bedzie sie kapał w morzu... czy się nie pogorszy wtedy skóra... no ale jak nie spróbujemy to sie nigdy nie dowiemy:-p

No właśnie.Ale Ci powiem,że nawet sie nie drapał,choć skóra sie pogorszyła.Całe dnie na dworzu,nie miał czasu o tym mysleć,a w nocy spał super ,bo zmęczony wybrykami w wodzie.Więc będzie dobrze,zobaczysz.:tak:

Do góry