WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry:-) Jak ja Wam zazdroszczę tej zimy U nas ciągle pada i wieje... nawet nie ma jak na spacer wyjść
Kasiad super Pewnie że trzeba taką promocję wykorzystać;-)
Madziu powodzenia na egzaminach:-) Trzymam kciuki No i udanej imprezy życzę;-)
Miłych odwiedzin Gosia może nie będzie tak źle;-) Was chociaż zapraszają, a nas to od święta Żeby się nie zdziwili, że jak się urodzi drugie to nie będziemy mieli jak przyjechać przez pewien czas Zresztą moja T mając 4.5letniego syna i tak często podkreśla, że ich dom nie jest przystosowany do takich małych dzieci zn. jej wnuków A jak ostatnio nas zaprosili jak wracaliśmy z PL, bo mieszkają blisko lotniska, to zdążyliśmy zjeść obiad, chwilkę pogadać, Victor dostał prezent i dano nam do zrozumienia, że powinniśmy się już zbierać, bo znajomi jacyś przychodzą;-) Sama nie wiem, może za bardzo się czepiam Albo liczą na odwiedziny u nas za każdym razem W końcu obiad ugotujemy, wszystko posprzątamy, więc po co się męczyć
;-) Chyba sobie to wyobrażam...
Miłego dnia
A dziś znów byliśmy w Family Parku, tzn tym razem byłam z Pauliną i Oliwką, wykorzystujemy promocję styczniową, że dzieci wchodzą za darmochę
Kasiad super Pewnie że trzeba taką promocję wykorzystać;-)
a ja na 11 zmykam na nierówna walke ze statystyką;-)a potem o 13 zarzadzanie
i jeszcze na 16 na 30 do szwagra
Madziu powodzenia na egzaminach:-) Trzymam kciuki No i udanej imprezy życzę;-)
My już po śniadaniu, zaraz się ubieramy i jedziemy do teściów w odwiedziny.
dziś do T
Miłych odwiedzin Gosia może nie będzie tak źle;-) Was chociaż zapraszają, a nas to od święta Żeby się nie zdziwili, że jak się urodzi drugie to nie będziemy mieli jak przyjechać przez pewien czas Zresztą moja T mając 4.5letniego syna i tak często podkreśla, że ich dom nie jest przystosowany do takich małych dzieci zn. jej wnuków A jak ostatnio nas zaprosili jak wracaliśmy z PL, bo mieszkają blisko lotniska, to zdążyliśmy zjeść obiad, chwilkę pogadać, Victor dostał prezent i dano nam do zrozumienia, że powinniśmy się już zbierać, bo znajomi jacyś przychodzą;-) Sama nie wiem, może za bardzo się czepiam Albo liczą na odwiedziny u nas za każdym razem W końcu obiad ugotujemy, wszystko posprzątamy, więc po co się męczyć
A jaka cisza w domu,jak sie starszaki nie kłócą
;-) Chyba sobie to wyobrażam...
Miłego dnia