reklama
troche cichowszystkie pewnie kibicuja co
A grają jak ostatnie patałachy...
dlatego ja nie ogladam to nie na moje nerwy
A grają jak ostatnie patałachy...
dlatego ja nie ogladam to nie na moje nerwy
Ja oglądam i staram się nie emocjonować.. już wiadomo jaki wynik będzie
Ale ciągle mamy szanse na medal.. szkoda że już tylko brązowy:-(
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja oglądam i staram się nie emocjonować.. już wiadomo jaki wynik będzie
Ale ciągle mamy szanse na medal.. szkoda że już tylko brązowy:-(
ja tylko słucham
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Szymek odpowiada dokładnie to samo TRZY może te dzieciaki w końcu wiedzą lepiej. bo rok temu mówił jakby dwa. więc ja już mam teorię kończą drugi rok i zaczynają trzeci.Też wyszłam w końcu z kuchni, tort przełożony, jutro tylko dekoracja i imprezujemy od 16. Wiki dzis cały dzień śpiewa sobie 100 lat:-) i na pytanie ile ma lat, odpowiada, ze trzy
udanej imprezki
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Udanych imprezek jutrzejszych Solenizantów
Tak sobie myślę co to za mecz, a to o piłkę ręczną chodzi
MŚ: finał nie dla nas, dostaliśmy lanie od Chorwatów - Onet.pl Sport - 30.01.2009
Ostatnio coś do tyłu jestem z bieżącymi wydarzeniami
Tak sobie myślę co to za mecz, a to o piłkę ręczną chodzi
MŚ: finał nie dla nas, dostaliśmy lanie od Chorwatów - Onet.pl Sport - 30.01.2009
Ostatnio coś do tyłu jestem z bieżącymi wydarzeniami
Ja również życzę udanych imprez urodzinowych
Nasza z chrzestną odbędzie się dopiero za tydzień, córka się chrzestnej znów rozchorowała - dostała zapalenia oskrzeli 2 tygodnie po anginie Tak więc czekamy do następnej soboty.
A dziś znów byliśmy w Family Parku, tzn tym razem byłam z Pauliną i Oliwką, wykorzystujemy promocję styczniową, że dzieci wchodzą za darmochę
Z Pauliną Oli mogła więcej poszaleć, bo mogła pozjeżdżać na takiej wielkiej zjeżdżalni (ale tam się prędkości osiąga ), no i mogła wchodzić w inne miejsca, w które samej bym jej nie puściła, a ja jestem na nie za wielka
Nasza z chrzestną odbędzie się dopiero za tydzień, córka się chrzestnej znów rozchorowała - dostała zapalenia oskrzeli 2 tygodnie po anginie Tak więc czekamy do następnej soboty.
A dziś znów byliśmy w Family Parku, tzn tym razem byłam z Pauliną i Oliwką, wykorzystujemy promocję styczniową, że dzieci wchodzą za darmochę
Z Pauliną Oli mogła więcej poszaleć, bo mogła pozjeżdżać na takiej wielkiej zjeżdżalni (ale tam się prędkości osiąga ), no i mogła wchodzić w inne miejsca, w które samej bym jej nie puściła, a ja jestem na nie za wielka
reklama