reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Też wyszłam w końcu z kuchni, tort przełożony, jutro tylko dekoracja i imprezujemy od 16. Wiki dzis cały dzień śpiewa sobie 100 lat:tak::-) i na pytanie ile ma lat, odpowiada, ze trzy:-D
Szymek odpowiada dokładnie to samo TRZY może te dzieciaki w końcu wiedzą lepiej. bo rok temu mówił jakby dwa. więc ja już mam teorię kończą drugi rok i zaczynają trzeci.

udanej imprezki

Ja również życzę udanych imprez urodzinowych :tak:
Nasza z chrzestną odbędzie się dopiero za tydzień, córka się chrzestnej znów rozchorowała - dostała zapalenia oskrzeli 2 tygodnie po anginie :dry: Tak więc czekamy do następnej soboty.
A dziś znów byliśmy w Family Parku, tzn tym razem byłam z Pauliną i Oliwką, wykorzystujemy promocję styczniową, że dzieci wchodzą za darmochę :-D
Z Pauliną Oli mogła więcej poszaleć, bo mogła pozjeżdżać na takiej wielkiej zjeżdżalni (ale tam się prędkości osiąga :szok:), no i mogła wchodzić w inne miejsca, w które samej bym jej nie puściła, a ja jestem na nie za wielka :zawstydzona/y:

Gosia dziękuję bardzo chyba już umiem;-)

witam się w ogóle,wczoraj byliśmy na imprezce i dopiero po 22.00 wróciliśmy,a widzę,że się działo tutaj:-p:-D:tak:

reklama
Witam
a ja na 11 zmykam na nierówna walke ze statystyką;-)a potem o 13 zarzadzanie
i jeszcze na 16 na 30 do szwagra:tak:
ciekawa sobota sie zapowiada dzisiaj
no Kasiu korzystaj korzystaj jak za darmo jeszcze dzisiaj macie okazję

Do góry