reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

A my sie wybieramy w srode na wizytke kontrolna do naszej kochanej pani doktor, jestem ciekawa czy da jeszcze skierowanie na ostatnie usg bym chciala zobaczyc ostatni raz swoja córeczke z tej perspektywy zanim ja bede tulila w swoich ramionach:-)

reklama
Kobitki pomozcie mi zrobic suwaczek próbowalam ale mi nie wychodzi abym tez chcial miec (dosłownie jak baly dzidzius:-p)

PATRYCJA27 ja juz tak dawno moj robilam ze nie jestem 100%owo pewna ale chyba tak: wchodzisz np na moj suwaczek,otwiera sie strona LILYPIE; wchodzisz na Expecting a BAby, potem wybierasz rodzaj suwaczka,misia czy dzidzie, tlo,mozesz cos wpisac np czekamy na.... itd (3 steps) i potem naciskasz create ticker. u gory pojawia sie gotowy suwaczek, a na dole kilka opcji- wydaje mi sie ze pierwsza musisz skopiowac (najlepiej naciskajac rownoczesnie ctr i C). Teraz wchodzisz na naszym forum w Panel uzytkownika, tam w edytuj podpis i tam wklejasz to co skopiowalas z lilypie (rownoczesnie ctr i V) no i powinno byc dobrze...
mam nadzieje......

PATRYCJA 27 wszystko jest tak jak napisała susumali, ale musisz skopiować środkowy adresik, bo w innych postach nie masz suwaczka...tylko w tym jednym....

Hej, dziewczyny, co tu tak pusto? Śpicie jeszcze, czy wszystkie pojechałyście rodzić?

Ja muszę się zaraz wybrać podstemplować legitymację ubezpieczeniową, bo miałam aktualną do niedzieli :baffled: . Nie chce mi się. Tym bardziej, że później powinnam jeszcze iść do sklepu, który jest w zupełnie innym kierunku - normalnie załatwiłabym wszystko w 40 minut, ale przy obecnym tempie chodzenia półtorej godziny gwarantowane:-p . I muszę zapisać się na czwartek do lekarza, bo przyda się zwolnienie. No, chyba, że do poniedziałku urodzę:happy:. Czuję się trochę jak bomba zegarowa - niby ok, ale nie wiadomo, kiedy zacznie tykać i wybuchnie:eek: ;-)

ol, ja tez zauwazyłam , ze od wczoraj niezwykle pusto jest na naszym forum. Ale jak sobie pomysle, ze najaktywniejsze lutóweczki tula juz dzidzie lub sa w "terminie"-wiec pewnie w szpitalach to wcale im sie nie dziwie ze nie klikaja w klawiaturke.
Ale wiesz -ja sie nigdzie nie wybieram:no: :sick: no chyba , ze prac firanki i szorowac podłogi ;-)

Ja też zauważyłam małą przedtrzepke na forum...moze dziewczyny nie mają już o czym pisać....wszystkie czekają i czekają :tak::tak: Ja sobie uświadomiłam, że narazie oprócz czekania na rozwiązanie,czekam jeszcze na egzamin i się muszę uczyć, ale od piątku to juz tylko czekanie na maluszka mi zostanie...:tak::tak: chyba,że się rozsypie szybciej...w co wątpie...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wszystko już pozałatwiałam, nawet nie zeszło mi się tak długo. Dowiedziałam się, że koleżanka z pracy już urodziła (a termin miała chyba na 13.02.), ma córeczkę:-):-) :-) . Jak babki w pracy mnie zobaczyły, to orzekły z przekonaniem: "Ola, ty się dziś spakuj, bo pewnie jutro urodzisz". Hi, hi, przecież ja się spakowałam miesiąc temu:-D . Tylko z lekarzem kiszka - jest na urlopie, zapisałam się dopiero na wtorek:wściekła/y: . A co z poniedziałkiem???? Do pracy już się nie wybieram, a nie mam zwolnienia:baffled: . Nie wiecie, czy lekarz może wystawić zwolnienie na dzień wstecz? Jeśli nie, to w poniedziałek czeka mnie wizyta u internisty w przychodni:-p . Nie lubię, tłok, kłótnie w kolejkach i zarazki:baffled: :no: :wściekła/y: . Ale zwolnienie pewnie mi wystawią. No, chyba, że do poniedziałku urodzę, to nie będzie problemu:tak:

Do góry