reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
u mnie od rana policja po mieszkaniach chodzi i puka jak nienormalna
witam :-)
A czego szukaja,albo kogo??
W ogóle witam.
A czego szukaja,albo kogo??
W ogóle witam.
sama nie wiem o co chodzi szukają chyba pustego mieszkania czy tam kogoś po nazwisku a ja nie znam tu ludzi po nazwiskach
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Się witam:-)
i milegó dnia zycze wszystkim:-)
dzis idę z Hubkiem do fryzjera, musze urwac sie z pracy bo mam na 10 umówionego go. Musi się chłopak doprowazic do ładu przed urodzinkami i imprezką;-)
i milegó dnia zycze wszystkim:-)
dzis idę z Hubkiem do fryzjera, musze urwac sie z pracy bo mam na 10 umówionego go. Musi się chłopak doprowazic do ładu przed urodzinkami i imprezką;-)
Witam;-)
doczytałam
jak to dziewczyny robicie ze tak pozno idziecie spac a rano wstajecie ja to masakra 2 ostatnie dni ide ok 24 spac a ranki to koszmar jakis
a co sie stalo ?u mnie od rana policja po mieszkaniach chodzi i puka jak nienormalna
witam :-)
doczytałam
jak to dziewczyny robicie ze tak pozno idziecie spac a rano wstajecie ja to masakra 2 ostatnie dni ide ok 24 spac a ranki to koszmar jakis
Ostatnia edycja:
Madzia ja wczoraj zasnełam o 1:00 o 8:00 Emilka mnie obudziła wiec wcale mało nie spałam ;-)
za to jak o 1:00 prawie zasypiałam to ugryzłam się w język nie wiem jak to sie stało ale mi się to śniło że się ugryzłam a naprawde sie ugryzłam
Justynka ja też to oglądam jak mam okazję ale babka ma wesoło jakby ktoś nie widział to miała bliźniaczki i się zdecydowała na kolejne dziecko i urodziła 6-raczki wiec ma ośmioro dzieci
za to jak o 1:00 prawie zasypiałam to ugryzłam się w język nie wiem jak to sie stało ale mi się to śniło że się ugryzłam a naprawde sie ugryzłam
Justynka ja też to oglądam jak mam okazję ale babka ma wesoło jakby ktoś nie widział to miała bliźniaczki i się zdecydowała na kolejne dziecko i urodziła 6-raczki wiec ma ośmioro dzieci
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Witam dziewczyny
i mówie zarazem dowiedzenia..papaptki i buziaki
i mówie zarazem dowiedzenia..papaptki i buziaki