reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Siedze i patrze na nasze watki i sie az usmialam, popatrzylam na watek "Mamo ,popatrz co juz potrafie" i sobie pomyslalam ze przydalby sie watek "Mamo, popatrz cos narobila":-D:rofl2: Wczoraj Irena madra glowa wsadzala pranie do suszarki i nie popatrzylam do kieszen no i podczas suszenia musiala wypasc z kieszeni sruba i wpadla prosto tam gdzie jest cala elektronika i goly beben zanim wylaczylam to sie zdazyl zepsuc :angry: sruba wypadla ,na gwarancji jeszcze jest i w piatek do niego przyjada ciekawe czy zauwaza:sorry2:ja to mam pecha do tych suszarek:baffled:
Irtsiu,ja zauwazyłam,ze Ty masz wszystko na gwarancji,na szczescie;-):tak:.Chyba wygoda z taka suszarka...?U mnie pranie musi 2 dni wisiec na suszarce:blink:.

Irtsiu,ja zauwazyłam,ze Ty masz wszystko na gwarancji,na szczescie;-):tak:.Chyba wygoda z taka suszarka...?U mnie pranie musi 2 dni wisiec na suszarce:blink:.
Niby na gwarancji mam pare rzeczy ale starego laptopa nieujela bo zobaczyli ze byl zalany:baffled: a ta suszarke mam zaledwie od chyba wrzesnia czy pazdziernika bo stara dojechalam , ja juz bez suszarki zyc niemoge robie przynajmniej co drugi dzien 2-3 pralki a tak teraz mi sie wszystko kisi i stoje z praniem:baffled:

Ja przez swieta sie kisilam z praniem,bo mi sie w wigilie pralka zepsuła:baffled:.A ja myslalam,ze laptopa uznali:baffled:.

reklama
Do góry