reklama
Joanna73
uzależniona od BB
:-----------------(Zauważyłam.
choć tak na marginesie,Ty raczej nie zauważasz,ze którejs z nas nie ma....z resztą czasem odnosze wrazenie,ze nie obchodzi cie za bardzo to o czym piszemy...nie odnosisz sie do naszych postów,chyba,że dotycza Twoich spraw.
było by nam łatwiej,gdybyssie częsciej udzielała...
Witam
A ja dzisiaj w domu z Gosią.
Na TVN oglądam program o babce (32 lata) z dwojgiem dzieci (2-letnie i 3-miesięczne), którą mąż zostawił dla innej (bo zaszła w ciążę). Smutne to, ale z pozytywnym przesłaniem. Że zawsze można podnieść się po największym ciosie.
A ja dzisiaj w domu z Gosią.
Na TVN oglądam program o babce (32 lata) z dwojgiem dzieci (2-letnie i 3-miesięczne), którą mąż zostawił dla innej (bo zaszła w ciążę). Smutne to, ale z pozytywnym przesłaniem. Że zawsze można podnieść się po największym ciosie.
Ostatnia edycja:
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) Dzisiaj nawet dobrze się czuję Powinnam odpoczywać, ale muszę chociaż ogarnąć łazienki, bo są już takie brudne Potem położę Młodego spać i wezmę się za obiad
Miłego dzionka:-) U nas słoneczko się przedziera przez chmurki;-)
My też przyłączamy się do życzeń;-)
Super Miśka, że masz taki wypad weekendowy Oby był udany i żebyście sobie troszkę odpoczęli
Zamiast się smucić, to napisz co tam nowego u Ciebie;-)
Ludzi spotykają różne rzeczy w życiu... Najbardziej chyba mi właśnie żal takich kobiet, które trafiły na beznadziejnych mężczyzn Z drugiej strony pokazuje mi to, że kobiety potrafią sobie świetnie poradzić, nawet będąc samotnymi
Miłego dzionka:-) U nas słoneczko się przedziera przez chmurki;-)
dziewczynom, które musza podjąc decyzje w sprawach pracy zycze tylko trafnych decyzji
Miśka zazdroszcze tego wyjazdu, nawet na te kilka dni...
My też przyłączamy się do życzeń;-)
Super Miśka, że masz taki wypad weekendowy Oby był udany i żebyście sobie troszkę odpoczęli
:-----------------(
Zamiast się smucić, to napisz co tam nowego u Ciebie;-)
Ludzi spotykają różne rzeczy w życiu... Najbardziej chyba mi właśnie żal takich kobiet, które trafiły na beznadziejnych mężczyzn Z drugiej strony pokazuje mi to, że kobiety potrafią sobie świetnie poradzić, nawet będąc samotnymi
agusia9915
Matka wariatka
witam dopiero sie;-):-)witam
ja tez mam szalone ostatnie 2 dni
jeszcze na 17 do alergologa idziemy ;-)
ja na 16.40 okuliste
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej i ja się dopiero witam, bo przed przyjazdem gości i wyjazdem na narty to same wiecie i sprzątanie i gotowanie, no i pakowanie:-)
reklama
3 godziny kaszlu i płaczu w nocy, 1,5 godziny w laboratorium - efekt: przebita żyła i pokłute paluchy :-( ale jutro będą wyniki, jutro jeszcze wysyłam ją z mężem do laryngologa, może to po tym zapaleniu ucha jeszcze coś spływa :-(
niedawno wróciłam z pracy i łeb mi pęka straszliwie a powinnam się uczyć bo jutro egzamin
niedawno wróciłam z pracy i łeb mi pęka straszliwie a powinnam się uczyć bo jutro egzamin