hej jestem na sekundę
przeczytałam tylko to co na tej stronce
i wiem że mam Gosi życzyć by pralka działała, Joasiek szczerej rozmowy z mamą nie tylkko na temat Milutkowych włosków mam wrażenie...
Miśce zazdroszczę wyjazdu choć nie wiem co gdzie i jak ale doczytam
a MAtyldzie muszę naprawdę szczerze pogratulować - naprawde super, ech chciałabym być kiedyś takim specjalistą
no i spadam bo laski w wannie i zaraz wybiegną do mnie
w piątek mam egzamin a na sobotę pracę muszę napisać i przygotować prezentację z metodami aktywizującymi grupę bllleeeeeee
a jutro sądny dzień, idę z dziewczynami na badania - byłam wczoraj u naszej pediatry ale bez Pysi - powiedziała że najpierw zrobimy badania ale na wszelki wypadek kazała włąćzyć inhalacje (które już zresztą sama robiłam wcześniej)
sprawdzamy czy mała nie ma:
- anemii
- stanu zapalnego
-robaków
-czegoś w ukł. moczowym
- paciorkowca w gardle
- astmy :-(
przeczytałam tylko to co na tej stronce
i wiem że mam Gosi życzyć by pralka działała, Joasiek szczerej rozmowy z mamą nie tylkko na temat Milutkowych włosków mam wrażenie...
Miśce zazdroszczę wyjazdu choć nie wiem co gdzie i jak ale doczytam
a MAtyldzie muszę naprawdę szczerze pogratulować - naprawde super, ech chciałabym być kiedyś takim specjalistą
no i spadam bo laski w wannie i zaraz wybiegną do mnie
w piątek mam egzamin a na sobotę pracę muszę napisać i przygotować prezentację z metodami aktywizującymi grupę bllleeeeeee
a jutro sądny dzień, idę z dziewczynami na badania - byłam wczoraj u naszej pediatry ale bez Pysi - powiedziała że najpierw zrobimy badania ale na wszelki wypadek kazała włąćzyć inhalacje (które już zresztą sama robiłam wcześniej)
sprawdzamy czy mała nie ma:
- anemii
- stanu zapalnego
-robaków
-czegoś w ukł. moczowym
- paciorkowca w gardle
- astmy :-(