reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Trycka, idziesz jak burza :szok::tak: Cóż znaczy jedna trójka wśród tylu piątek :sorry:

Ludzie, gdzie Wy się podziewacie?? Ja mam dziś więcej czasu na BB, a tu takie pustki...
Narazie wstałam z łóżka, bo już mnie plecy bolały od leżenia, za to mój Tomek padł. Dziś miałam ciężką nockę, ale on też nie lekką. Najpierw nie spał do 2 w nocy, żeby przywieść Damiana i jego partnerkę ze studniówki, a jak wrócili razem o 2.30 to zrobiło mu się mnie żal i pojechał w środku nocy do całodobowej apteki po leki, bo jak na złość nic w domu nie było.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jakos mam lenia,jeszczę dochodze do siebie i nic mi sie nie chce.Mąż dziś przeszedł samego siebie,obiadek,sprzątanie,nawet kompocik ugotował:tak:Ach...

Tycia gratulejszon!

Kasiad zdrówka kobito!

reklama
Do góry