reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam My też już po śniadaniu Dzisiaj mam zamiar troszkę odpocząć, chociaż czuję się bardzo dobrze, ale wolę nie przesadzać;-)
Miłego dnia Dziewczyny:-)
Miłego dnia Dziewczyny:-)
cześć
za chwilkę zmykam do pracy, czasu teraz mam mniej niż zero w piątek mam oddać pracę w sobotę egzamin a nawet nie zaczęłam się uczyć... w dodatku niania ma dzisiaj księdza i sobie idzie po 15 do domu - dla mnie to trochę nie w porządku, w końcu w domu jest mąż i dwie córki dorosłe ale nie ona musi i tyle... tylko jak ja mam się nauczyć na egzamin???
za chwilkę zmykam do pracy, czasu teraz mam mniej niż zero w piątek mam oddać pracę w sobotę egzamin a nawet nie zaczęłam się uczyć... w dodatku niania ma dzisiaj księdza i sobie idzie po 15 do domu - dla mnie to trochę nie w porządku, w końcu w domu jest mąż i dwie córki dorosłe ale nie ona musi i tyle... tylko jak ja mam się nauczyć na egzamin???
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam ponownie
Milenka dziś wyszalała się w śniegu. Ale ona jest przeszczęśliwa jak może wybiegać sie w śniegu. Ja jestem szczęśliwa razem z nią.:-):-):-)
Milenka dziś wyszalała się w śniegu. Ale ona jest przeszczęśliwa jak może wybiegać sie w śniegu. Ja jestem szczęśliwa razem z nią.:-):-):-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
O Wisienka,jeszcze tej pracy nie napisalas?Ja w niedziele przysiadlam i juz czeka na oddanie.Na szczescie ja nie pracuje,bo nie wiem kiedy bym sie uczyła.A tak jak Konrad spi to siadam na 3-4 godziny dziennie do nauki.
Teraz jak Kondzio juz nie spi dopiero biore sie za sprzatanie.Głowa mi paruje od tej matmy,trudno najwyzej nie zdam.Od czego sa poprawki.
Teraz jak Kondzio juz nie spi dopiero biore sie za sprzatanie.Głowa mi paruje od tej matmy,trudno najwyzej nie zdam.Od czego sa poprawki.
mysia23
mama dwójeczki
Witam..
Ojejkuś, szalona sprawa z ta Zielono mi...a ja tez bardzo współczułam jej tej tragedii - a tu takie numery...boshe..to straszne...
Właśnie co z Irtasia? Może Jenni lepiej juz sie czuje i wkrótce wyjdzie...??
A ja zmęczona, niedospana, jakieś koszmary mam i niew umiem sobie z tym poradzić..w pracy normalnie przysypiam i zaraz tez sie zbieram do łózia...
byłam w końcu z Filipkiem na dworze na śniegu, co prawda o 18ej dopiero, ale nie mogłam już wytrzymać, żeby sie z nim nie pobawić a i on strasznie sie cieszył - a dużego mrozu nie ma u nas, wiec...
Ojejkuś, szalona sprawa z ta Zielono mi...a ja tez bardzo współczułam jej tej tragedii - a tu takie numery...boshe..to straszne...
Właśnie co z Irtasia? Może Jenni lepiej juz sie czuje i wkrótce wyjdzie...??
A ja zmęczona, niedospana, jakieś koszmary mam i niew umiem sobie z tym poradzić..w pracy normalnie przysypiam i zaraz tez sie zbieram do łózia...
byłam w końcu z Filipkiem na dworze na śniegu, co prawda o 18ej dopiero, ale nie mogłam już wytrzymać, żeby sie z nim nie pobawić a i on strasznie sie cieszył - a dużego mrozu nie ma u nas, wiec...
agusia9915
Matka wariatka
Ona czaji sie zeby przekazac bardzo dobre wiesci;-):-):-):-):-)Irtasia sie dzis odzywala?
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hihihi noOna czaji sie zeby przekazac bardzo dobre wiesci;-):-):-):-):-)
Jenni jutro wychodzi:-)Ale lekarze to i tak idioci i tyle
reklama
agusia9915
Matka wariatka
jak ja zgłodłam :-)
gdzie ta kobita co krokietami czestuje po nocy;-)
gdzie ta kobita co krokietami czestuje po nocy;-)