reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
no współczujemy
ja to zdecydowanie gorsza płączka jestem.ja słyszę jak Szymcio kaszle to mam łzy w oczach i już piszę opowieści o kratni kroplówkach.A jak byłam z nim w szpitalu właśnie na krtań to płakałam razem z nim.

normalnie słowo szpital kładzie mnie na łopatki.

życzę abyście szybko byli wszyscy w komplecie w DOMU.

A ja sie az teraz poryczalam :-(och jak mi smutno teraz dopiero ze mnie to uchodzi

Mogę się tylko domyślać co czujesz:sorry2: Bardzo mi przykro:-( Jesteś bardzo silna i dzielna:tak: A Jenni napewno na dniach wyjdzie i będziesz miała swojego Aniołka w domku:tak:

Załączniki

• glaszcze.gif
    glaszcze.gif
    11,4 KB · Wyświetleń: 39
no właśnie jak się ma więcej dzieci niż jedno to zawsze zdażają się trudne wybory.
No właśnie bedzie dobrze bo musi i wróci do domu i będziecie się razme bawić w ukłądanie kubusia puchatka.

boziu Jenni ..zdrówka
az sie poryczałam ..wiem jakie to straszne kurde mac:-:)-:)-:)-(

...ja swojego szkraba nie widziałam prawie 3 tygdonie :-:)-:)-(

No to i ja rycze do kompletu:-(.Szkoda bidulki,ale musimy myslec ,ze jest tam po to,zeby jej pomogli.I tak ma Jenni szczescie,ze zawsze ktos z nią jest:tak:.
Trzeba byc dobrej mysli,ze szybciutko wyzdrowieje i wroci do domku:tak:.
Dziekuje za gratulacje:tak:.Teraz w sobote matma,ale watpie,zebym zdała:sorry2:

reklama
Do góry