reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam również:tak:

Beza ogromne gratulacje:tak: Przyznam szczerze, że sama się zastanawiam jak to będzie:confused: Pewnie wszystko na nowo trzeba zorganizować:sorry2: A jak Jasio reaguje na Młodszego Braciszka? Bo ciekawa jestem:blink: Jeszcze raz gratuluje ślicznego Synusia Natanka:tak:

Gosia zdrówka dla Emilki. U nas też nieciekawie:baffled: Wstawałam do Młodego chyba z 6 razy w nocy, bo chciało mu się pić, albo pomarudzić, bo coś mu przeszkadzało. Okropne choróbsko:baffled::sorry2:

reklama
Witam :-)
My właśnie po śniadaniu, niedługo się zbieramy na małe zakupy. Ale narazie piję kawkę, więc mam trochę czasu na BB.

dziewczyny pomocy

na mini mini leci reklama bajki na dvd o takim sloniu i nie moge przypomniec sobie jej tytulu imie slonia zaczyna sie na H.............zrobili ja tworcy shreka

Horton słyszy ktosia :-):-)

dzieki za gratulacje! Jasiek zuch chlopak. Asystuje, asystuje ale pod bardzo czujnym okiem rodziców :-):-) Rzeczywiscie musze sobie bardzo duzo przypomniec i na nowo nauczyc sie jak to jest jak ma sie takiego maluszka w domu... a i nauczyc sie dzielic swoja milosc, zainteresowanie po rowno na dwoch, a przepraszam na trzech bo i tatus jeszcze jest :-):-):-)

Witam wieczorową porą.Moje dziecie śpi.Dzis super rodzinny dzień.spacerki,gościnki i jeszcze raz spacerki.mimo chłodu,całkiem znośnie było w tą jesienną pogodę.:tak:

A ja nie wiem o jaka bajke chodzi,bo prawda jest taka,że staram sie nie włanczać Kubie telewizora.Jedyne, co ogląda to "Piesek Puppy" na DVD,to taka bajka edukacyjna,dla mnie nudna,ale Kuba zachwycony.Zna na pamięć niektóre kwestie i wyprzedza fakty:-D
Ogląda jakies 20 minut przed dzienna drzemką,dzięki tej bajce ładnie powtarza kolory i pokazuje koło....i takie tam inne ...:-D
Po za tym mam serie "Mądry maluch" i Kuba w kółko domaga sie części o zwierzątkach i śpiewa "Stary Donald farme miał...":tak:
Z telewizorem ma stycznośc jak jest tatuś po południu,albo na gościnie,choć raczej nie jest zainteresowany.

http://www.allegro.pl/item465955594_ucz_sie_z_rodzicami_i_pieskiem_puppy_3_czesci.html
Jakby co polecam,ale wiadomo ,to zależy od dziecka,czy go zainteresuje.

Ostatnia edycja:
moje tez z bajkami na bakier ale domaga sie tuli tula tula nie ma :angry::rofl2:
co oznacza BRZYDULA:zawstydzona/y:
;-)(rece pod brode i na lezaca jak zaczarowana....)

Ostatnia edycja:
he he
moje dziecko ogladalo dzis jak zaczarowane jazde figurowa na lodzie i probowala nasladowac;-)
a poza tym dobry weczer, chyba dzis tu pustki...

reklama
Witam, my nie śpimy, ale przed nadchodzącym tygodniem jeszcze muszę kilka spraw zrobić, więc tylko się witam i uciekam.

Do góry