reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
witam:-)
a ja zakatarzona:-( ale juz dziś troszke lepiej, tylko między mna a moim szanownym małzonkiem cosik chłodno nadal
miłego dzionka
a ja zakatarzona:-( ale juz dziś troszke lepiej, tylko między mna a moim szanownym małzonkiem cosik chłodno nadal
miłego dzionka
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jak to jeszcze spi od rana kasiad?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ale dziewczyny stracha sie najadłam.Byłam z Kubulkiem na "łowach" tradycyjnie przechadzał sie po sklepie,a tu jakiś chłopiec podbiegł do niego,pociagnoł go za rękę i ten o mało nie walnoł o metalowy kant schodów.Patrze ,a wokół pełno krwi,sprawdziłam zabki i całe.Skończyło sie na rozciętej wardze od środka i lekko poobcieranej brodzie.A mama tego chłopca "ani be,ani me..."tylko go za ręke i normalnie uciekła ze sklepu.Nawet ekspedientki sie oburzyły,przecież to sie zdarza...ten chłopczyk był moze troszkę starszy...
Kuba oczywiście szybko doszedł do siebie i na pocieszke wybrał sobie miśka(ale straszny potworek-brudasek)Kuba teraz śpi,a potworek sie pierze.
Kuba oczywiście szybko doszedł do siebie i na pocieszke wybrał sobie miśka(ale straszny potworek-brudasek)Kuba teraz śpi,a potworek sie pierze.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
rany Rozlaka dobrze, ze tylko na rozcietej wardze sie skonczyło, bidulek...
a co za baba, mogła sie zainteresować, przeciez wiadomo, ze dzieci w tym wieku takie robią rzeczy, co za babsztyl
a co za baba, mogła sie zainteresować, przeciez wiadomo, ze dzieci w tym wieku takie robią rzeczy, co za babsztyl
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No chyba,ze takie akcje ma częściej,bo ten malec dośc żywiołowyrany Rozlaka dobrze, ze tylko na rozcietej wardze sie skonczyło, bidulek...
Współczuje takiego sreberka w domu...
Kojarzę troche tą kobietę i jest ona chyba opiekunka,ale czego uczy tego chłopca....nieponoszenia konsekwencji za swoje zachowanie....można krzywdzić,a potem uciekac....
Ostatnia edycja: