reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-) Dzięki za komplementy dla Pauliny.
Rosmerta, tak, Paulina uczy się w liceum plastycznym :tak: Po liceum chce iść na Architekturę Wnętrz, jeśli się dostanie oczywiście.
Oliwieczka, nie kierowałam Pauliną, sama postanowiła pójść do Plastyka. Zresztą żadnym moim dzieckiem nie kierowałam, bo oni wcześnie mieli już bardzo konkretnie sprecyzowane zainteresowania i poszli do szkół średnich w kierunku tych swoich zainteresowań. Każde w zupełnie innym kierunku zresztą.

reklama
witam
szymek oglada swoja bajke - wymienil juz od 3 dni potwory i spolke na rybki z ferajny wiec mam chwile spokoju i moge wysiorbac kawe na rozruch

ale przychodzi i mnie kontrluje co robie i czy sobie gdzies nie poszlam :-D sprawdzi powie buuu ( tlum: rybka) i spada

no Paulina fiu fiu moj szacuneczek :tak:

pogoda na pomorzu hmmmm padac jeszcze nie pada ale szaro wietrznie jak pomysle o spacerze to mam dreszcze - wczoraj lalo wiec caly dzien w domu to dzis trzeba wywietrzyc pupe.

WITAM :-( miałam rozmowę z wychowawczynią Wojtka dobrze że choc w szkole nie sprawia problemów Dziś rano jechali 1 raz na basen i Wojtek zadymiarz od rana focha mial i nic mu nie pasilo mimo że mial wybor i wczoraj było okej :wściekła/y::no: Zuzia jak przychodzi ze szkoły odrobi lekcji i tylko prosi zeby jej sparwadzic zeszyciki czyscuitkie i kolorowe a Wojtek jak to chlopak nie wiem może jeszcze zyje wakacjami?:confused: Mimo wszystko jestem dobrej myśli ze w koncu zrozumie Miłego dnia babeczki :-)

Witam,brrrr...jesiennie.
Byłm w lumpiku,ale kupiłam jedynie 2 pary polarkowych spodni i bluzę,trochę znoszoną,ale cieplutka i dośc ładną.:tak:

witajcie cieplutko
u nas dzisiaj piękna pogoda więc po pracy wzięłam laski na długi spacer ze zbieraniem liści i kasztanów - ech kocham taką złotą jesień...

a jutro znów jadę na szkolenie na 2 dni, rany jak mi się nie chce..

reklama
Wklejam obiecane prace Pauliny. Zdjęcia niestety nie oddają rzeczywistości, no ale inaczej nie mogę Wam pokazać :sorry2: Pierwsza praca zdeczko się pogniotła w podróży.

Do góry