reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mysia głowa do góry:tak: poczatki zawsze są trudne, dla małego to też nowa sytuacja, musi się z nia oswoić i wtedy ruszy w rozwoju, moze to jego reakcja na stresową sytuację:confused: a nie masz mozliwosći zorganizowania opieki nad nim tak, by ciagle był z tą sama osobą?? miałby wtedy wieksze poczucia bezpieczeństwa...

reklama
Kasiu, bardzopodobają mi się prace Pauliny, dobrze że poszła do szkoły plastycznej, na pewno rozwinie jeszcze bardziej swój talent:tak::-)
Witam kochane, jak dobrze, że znów zaczyna się kolejny weekend:-D

witam sie po dłuuuugiej przerwie...

nie wiem kiedy to nadrobię...
pewnie nawet nie spróbuje, bo czasu mam tak mało...

pracuje, nie ma mnie w domu 11 godzin...jak wracam, kąpie małego, jemy kolacje, obejrzymy bajkę i idzie spać...

później sprzątanie, jakiś obiad uszykować, mysie i do spania..kiedy coś poczytać?nie wiem

mały ciagle przerzucany od jednych do drugich, nauka sikania zatracona, nauka mówienia tez..nic to dziecko sie nie rozwija...ja załamana przez to...eah
mysia bedzie dobrze fakt 11 godzin to pewnie wieczorem nawet po tylku nie chce sie juz drapac tylko kima i juz.
hmm nauka sikania, mowienia oj kochana mama wszystko przyjdzie w swoim cudownym czasie. jeszcze bedziesz prosila by siedzial choc chwilke cichutko

Witam z bardzo sennego Krakowa. Włąśnie piję TIGERa. Praca mi dzisiaj nic a nic się nie posuwa. Na szczescie dzisiaj wieczorem przyjeżdża A. Moze już na kąpanie Mai. Trochę sobie odpoczne. Uff.
Kasiad, gratuluję córci!! Po kimś ten talent musi mieć.

Oj Mysiu wspolczuje bardzo, ze tak dlugo Cie nie ma z Filipkiem.....:(
Nie dziwie sie ze nie masz ochoty na czytanie tych naszych wypocin...;)))zartuje:p
A co do Filipka rzeczywiscie dobrze by bylo jakbyscie zalatwili jedna osobe do opieki nad nim. Bedzie czul sie bezpieczniej......ach i wkoncu przywyknie do zmian i ruszy dalej z nauka siusiania i mowienia....NIE MATRW SIE bedzie dobrze:)

MYSIA glowa do gory wszystko się ułoży Kasiad prace Pauliny cudne moja Zuzia też ma zdolności w tym kierunku Wojtek napisal bardzo dobrze sprawdzian z matematyki na 34 punkty zdobył 31 jestem bardzo z niego zadowolona oczywiście pochwalilam go :tak::-D a to rysunki Zuzi

Załączniki

• rysunek Zuzi.jpg
    rysunek Zuzi.jpg
    597,4 KB · Wyświetleń: 24
  • rysunek Zuzi 001.jpg
    rysunek Zuzi 001.jpg
    427,4 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry