reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oj dziewczyny współczuje ciężkich nocek, u na też z przebojami, w koncu Hubek znowu wyladował u nas, wiercił sie niemiłosiernie, wykopywał spod kołdry, ech...szkoda gadać...:dry:
Konrad tez sie masakrycznie odkopuje spod kołdry:baffled:.Jacek zepsul suwak w spiworku i młody spal 2 noce pod koldra...Niby pod nia,bo oczywiscie obudzil sie na niej:baffled:.Na szczescie juz dzis dotarl nowiutki spiworek i znowu bedzie mu cieplutko.Dobrze,ze od małego jest przyzwyczajony do spania w nich,to sie nie buntuje:-):-D.
Ja oczywiscie nie mam czasu na nic:baffled:.Jutro beda dywaniki,to Wam pokaze te moja mizerna sypialnie:confused:.

reklama
Oli też cały czas śpi bez kołdry.
A jak parę dni temu mi się wydawało, że jej jest zimno i ubrałam ją w ciepłego pajaca (Oli dostała takie 2 typowo zimowe od babci) to obudziła się cała mokra z płaczem po pół godzinie snu. Jak przebrałam ją w cienką bawełnianą dwuczęściową piżamkę, to spała dalej spokojnie. Widać Oli nie lubi za bardzo ciepła :sorry2:

Kurcze, ale mam prania :baffled: Dziś cały dzień pralka chodzi, dobrze, ze jest tak ciepło w mieszkaniu, to schnie ładnie. Paulina tak zarzuciła mnie brudnymi ciuchami.
Nie wiem, czy Wam pisałam, ale była teraz przez 8 dni w Górznie na plenerze. Jest w 3 klasie, a więc zaczynają teraz malować olejami, wcześniej był ołówek i akwarele. Ten plener jest obowiązkowy i jest jakby początkiem nauki malowania olejami, przez 8 dni wychodzą 2 razy dziennie w plener i mają obowiązek wykonać 2 prace dziennie, które są potem oceniane przez nauczycieli malarstwa. Paulina wróciła zadowolona, a muszę się pochwalić, że jej prace zostały wyróżnione przez nauczyciela i pójdą do jakiegoś ogólnopolskiego konkuru plastycznego :tak: Chciałam Wam coś wkleić i pokazać, ale Paulina już rozłożyła łóżko i nie dostanę się do prac. Jutro Wam pokażę, jeśli oczywiście chcecie. A dziś Wam wkleję postać rysowaną przez Paulinę, którą już mam w kompie - zdjęcie wyszło trochę zamazane, ale mam nadzieję, że coś dojrzycie.

Super Kasiad, ma ta twoja corka zdolności, dobrze ze nie marnuje talentu :tak: a ona sama chciala isc dalje w tym kierunku czy ty ją troszke pokierowałaś?

Czekamy na wiecej zdjec

reklama
Witam :-)

znów zapieprz w pracy od rana samego:dry: no ale w sumie lepiej jak ta praca jest niz by miał byc przestój jak 2 tyg temu...

Kasiad Paulina super rysuje:szok::-):tak::tak: ma talent dziewczyna:tak: a ona jest w jakims liceum plastycznym?? idzie dalej na ASP??

miłego dnia wszystkim:-) u nas słonko swieci:-) gdyby tylko nie ten wiatr...

Do góry