reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :happy:
Odzyskałam swojego kompa, Tomek mi go naprawiał przez wczorajszy wieczór, bo strasznie mi wolno pracował i otwierał się i zamykał pół godziny :szok:
Jak narazie śmiga jak należy :-)

drobna kasa zawsze się przyda tak mi się wydaje więc zapraszam....Karola
Sondaż opinii publicznej :: Ankietowanie

ja wypełniłam a co mi tam i tak siedze przed komputerem to pomyslalam ze moge czasem cos wypelnic i moze ktos z was tez bedzie chcial.
Ja sie zarejestrowalam i co teraz?oni sami przysyłają ankiety czy dopiero jak sie logujesz jak to działa?prosze o wiecej informacji:tak:

Ja sie zarejestrowalam i co teraz?oni sami przysyłają ankiety czy dopiero jak sie logujesz jak to działa?prosze o wiecej informacji:tak:
mysle ze sami na maila - sama dopiero wczoraj to dostalam i sie zalogowalam ale jeszcze nic nie przyszlo.
kolezanka mi napisala ze ankiety sa srednio od 1,00zł do 10zł nawet za sztuke

Witam!młodziez spi i stary tez;-) a mama buszuje
czuje sie oki ..mała miała dzis 38.8 ale po podaniu ibumu spadało odrazu
chyba boli ja ucho:baffled: a tak oki

i ja się Witam;-) pogoda typowo jesienna szaro ponuro deszczowo:baffled:
a my dzisiaj idziemy na wizyte do alergologa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry