reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
a u nas cudnie spacer zaliczony, wycieczka rowerkiem tez, wizyta na placu zabaw rowniez, i bylam nawet z Lidlu bo widzialam w ofercie ze maja byc auta metalowe z przyczepami wiec szymek wybral sobie porshe co ciagnie przyczepke z ferrari ( powiedzial ze dla mamy) :-D no i dodatkowo kupilam gry edukacyjne po 9,99 rozne ukladanki i juz jedna rozpracowalismy w polowie a jest od 4-6 lat :tak: i takim sposobem doszlo nowe slowo: dom i gem- gęś:-D

hej..spałam ale sie nie wyspałam..mała płakała z niewiadomych powodów w nocy ...dzis mamy dentyste na 18 (ja i kondzio:baffled:) a jutro na 9 pasowanie na pierwszaka:blink:
mam nadzieje ,ze dzis do dzwonie sie na hematologie w koncu :wściekła/y: bo wczoraj pani doktor była ale nie jak dzwoniłam ...a potem juz nikt nie odbierał...a czas mija..mała musi miec zrobione badania:-:)baffled:

o tym Ceklor pisałam powaznie(nie publikuja tych info...ale rodzice dzieci chorych zauwazyli taka zaleznosc)

Witam :-)
Za oknem mgła :baffled: A ładna pogoda miała się utrzymać 3-4 dni :dry:
Dziś muszę trochę chałupę ogarnąć, przygotować co nie co do żarcia, bo jutro mamy gości, podwójne imieniny wyprawiamy - Damiana i Tomka.

reklama
i ja Witam;-)
a ja zaczynam sie stresować jak pierszoklasista normalnie :baffled: w sumie pierszy dzien nikogo nie znam heheh i po co mi to było te szkoły ech i jeszcze wczoraj dostałam maila z ug ze zwolniły sie miejsca na kierunku który mnie bardzo interesował ale juz sie nastawilam ze bede studiowac na pg cześć czesnego już zapłaciłam więc po ptakach z ug.

Do góry