reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no no KAROLA super dzien mial Szymek, a chrzestna jaka sliczna babeczka!!!:tak:Twoja siostra?

nie to siostra meza ale kazdy mysli ze moja bo ona bardziej do mnie podobna niz do niego czy jeszcze jednej siostry bo oni to blondasy za tata a mała za mamą ciemna no a moze to jednak moja siostra :szok::confused:
moze byc bo fajna dziewucha :tak:

reklama
cześć dziewczyny:-)

Karola super ten Szymek ma z taka chrzestną:tak::-) no i wy tez przy okazji;-)

Ewamat mam nadzieje ze juz dzis wszystko działa:confused: zdrówka dla małej:tak:

Kasiad i wam zdrówka zycze wszystkim:tak:!!

Gosia ja jestem chetna na przyszły tydzien, weekend odpada bo jade do babci mojej na imieninki. zgadamy sie jakoś w przyszłym tyg.:tak::-)

Witam :-)
Oli dziś też jak na zaziębioną dała mi w miarę pospać w nocy. Budziła się owszem kilka razy, nosek jej trzeba było obetrzeć, ale nie było płaczu i dłuższych pobudek. Nawet się wyspałam :tak: Co prawda nadal się nie czuję super, ale jakby lepiej niż wczoraj. Patryk dziś się obudził bez gorączki, gardło nie wygląda za ładnie, ale uparł się, że pójdzie do szkoły, nie chce opuszczać zajęć, bo dziś ma chemię, a w nowej szkole ma nauczanie modułowe tego przedmiotu i boi się, że nie nadgoni. Nie poznaję własnego dziecka, w gimnazjum twierdził, że nawet z lekkim katarkiem musi w domu zostać :szok:
Dzień zapowiada się ładny, słońce daje od samego rana, ale ocieplenie ponoć ma trwać tylko 4 dni. Jak nie pojawi się gorączka, to napewno pójdziemy na dłuższy spacer :tak:

u nas tez słoneczko fajnie świeci:tak::tak::tak:
a ja jutro zaczynam studia i kurcze nie ma z kim maluchy zostawić bo mam zajęcia do 22 a K o 21 wychodzi do pracy ma nocke wraca o 7 10 a ja 7 15 zaczynam już w sobote chyba jakas sasiadke poprosze bo moi rodzice wypoczywaja sobie w Turcji siostra z dzieciaczkami w sanatorium ech musze cos szybko wykombinowac:dry:

Kasiad zdrowka dla Was:)

Ja od rana sprzatam, okna pomylam, firanki popralam....och mam dosc........jeszcze obiad musze zrobic....
Takiego mam lenia ostatnio ze hohoho............nawet na bb nie chce mi sie zagladac <to musi byc zle ze mna> hihihi

i ja witam;-) Weronika zrobila mi dziś niespodziankę i spała od 20 do 6 20 bez pobudki na mleczko suuuuperr:tak::tak:;-)
Super.Gratki.:tak:
Kasiad zdrowka dla Was:)

Ja od rana sprzatam, okna pomylam, firanki popralam....och mam dosc........jeszcze obiad musze zrobic....
Takiego mam lenia ostatnio ze hohoho............nawet na bb nie chce mi sie zagladac <to musi byc zle ze mna> hihihi
Ty masz lenia,a tyle zrobiłaś:-DChciałabym takiego lenia,bo przez moje okna to juz nic nie będzie niedługo widac;-)

Spadam sprzątać.Dzis mam juz nerwa,nie dośc,ze mąz od wczoraj sie pakuje powoli(więc pełno jego rzeczy wszędzie)to jeszcze przed snem Kubula wywrócił na siebie krzesełko do karmienia,o matko,jak ja sie przestraszyłam,a biedaczek tak płakał i mówił "ała" i pokazywał na głowę.Obejrzałam go jednak dokładnie i żadnych siniaków nie ma,wystraszył sie niezle....:confused::baffled:
Teraz biegam ciągle i sprawdzam jak spi,ale jest OK...

reklama
hihi Rozalka wiesz bo to len na siedzenie przed kompem:).....
A posprzatac musialam bo syf taki byl ze hohoh.....a sobota i niedziela w pracy takze nie bedzie kiedy posprzatac......

Biedny Kubulek dobrzez e nic mu sie nie stalo powaznego,,.....teraz niech smacznie sobie spi chlopaszek:))

Do góry